TULUM POČINJE

Upoznajte likove spektakla 'Disney on Ice'

30.10.2012 u 13:00

Bionic
Reading

U zagrebačkoj Areni od 2. do 4.studenoga održat će najveći obiteljsko-scenski spektakl na ledu, koji se ne smije propustiti - 'Disney on Ice'

Ukoliko ste nestrpljivi, već u srijedu, 31. listopada od 16 do 19 sati u Avenue Mallu možete upoznati Disneyeve likove, fotografirati s Mikijem Mausom i Mini! Održat će se i velika nagradna igra u kojoj možete osvojiti ulaznice za predstavu 'Disney on Ice'.

Uz Mikija Mausa i Mini održat će se i likovna radionica u kojoj možete crtati najdraže likove Disneya, kao i proslaviti Noć vještica. Osim fantastičnom pričom koja vas vodi s jednog na drugi kraj svijeta, predstava 'Disney on Ice' oduševit će vas i fantastičnom kostimografijom. Uz kombinaciju suvremenih elemenata i Disneyeve klasike Adria Entertainment i 'Disney On Ice' predstavljaju Tulum počinje! - izvanrednu predstavu koja će potaknuti obitelji da se zabave te u jednom danu proslave sve blagdane u godini!

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te na blagajni Arene Zagreb od četvrtka, 1. studenoga do nedjelje, 4. studenoga.

Blagajna će raditi po sljedećem rasporedu:

1.11. ( četvrtak) 9 – 19 h (samo blagajna)
2.11.(petak) 9 – 20 h (blagajna + pick up-blagajna za preuzimanje ulaznica kupljenih putem interneta)
3.11. (subota) 9 – 19 h (blagajna + pick up- blagajna za preuzimanje ulaznica kupljenih putem interneta)
4.11.(nedjelja) 9 – 16 h (blagajna + pick up- blagajna za preuzimanje ulaznica kupljenih putem interneta)