novi hit model

Upoznajte Chanel 22, najnoviji predmet žudnje zaljubljenica u modu: Ova torbica ima sve karakteristike modnog klasika nosivog baš svaki dan

18.01.2022 u 11:40

Bionic
Reading

Predstavljena na reviji za proljeće i ljeto 2022., torba Chanel 22 posljednja je torba prestižne modne kuće koju je zamislila Virginie Viard. Baš kao i njezina prethodnica Chanel 19, kreirana 2019., njezino ime odražava godinu u kojoj je nastala, a prema svemu sudeći, ova torba na dobrom je putu da postane modni klasik

Savršeno uklopljena u sadašnjost, torba Chanel 22 kombinira jednostavnost i udobnost. Funkcionalna i lagana, izrađena od iznimno gipke, ali otporne kože, ova torba dolazi u tri veličine (mala, srednja i velika) i kao ruksak. Za ljeto je dostupan u tamnoplavoj, ljubičastoj te dvije nijanse ružičaste, bijeloj i crnoj.

Osim što slijedi stope torbe Chanel 19, nazvane po godini nastanka, Chanel 22 također obilježava 100. godišnjicu drugog mirisa ove modne kuće, N°22. Naime 1922. godine lansiran je N°22, drugi parfem ove modne kuće, nakon što je N°5 kreiran 1921. godine.

Prvi put predstavljena na Chanelovoj reviji za proljeće/ljeto 2022., torba implementira brojne praktične elemente. Naime u Chanelu su uvijek vjerni želji Gabrielle Chanel da ženama pruže slobodu kretanja i duha, pa je Chanel 22 pravi saveznik za svakodnevni život. Njezina unutrašnjost, sofisticirana i praktična, zatvara se gumbom na magnet i vezicama. Ima unutarnji džep s patentnim zatvaračem i odvojivu torbicu koja se drži na mjestu pomoću kopče.

  • +5
Torba Chanel 22 Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ovoj neodoljivoj kreaciji nisu izostavljeni ni prepoznatljivi Chanelovi elementi, od prošivene kože i metalnog lanca isprepletenog kožom do potpisa 'Chanel' sastavljenog od zlatnih ili lakiranih metalnih slova. Kao točka na 'i' tu je okrugli privjesak 'Chanel Paris' s prepoznatljivim dvostrukim slovom C.

Moderan i profinjen dizajn rezultat je kreativne energije prestižnog modnog brenda te je predodređen postati još jedna bezvremenska Chanelova kreacija. Pravi predmet žudnje, torba Chanel 22 otvara novo poglavlje u povijesti brenda spajajući kreativnost i slobodu, a u buticima će biti dostupna od ožujka 2022.