NIJE IM LAKO

Uoči dodjele Oscara, tri nominirane zvijezde zatražile hitnu pomoć zbog bubuljica

24.02.2019 u 18:31

Bionic
Reading

Krema filmske industrije zabljesnut će u nedjeljnoj noći na najsvečanijem trenutku u godini – dodjeli filmskih nagrada Oscar. Kako bi bile sigurne da će njihova koža na 91. dodjeli nagrada Akademije biti u najboljem stanju, nominirane glumice Lady Gaga, Emma Stone i Glenn Close, pišu britanski mediji, posjetile su hitnu kliniku za bubuljice

Tretman kojemu su se zvijezde potvrgnule, piše The Sun, stoji oko 3,3 tisuće kuna po bubuljici, koju se nakon ubrizgavanja lokalne anestezije u kožu uništi isušivanjem laserom.

'Na raspolaganju sam svojim klijentima 24 sata svih sedam dana u tjednu, a ove godine na crvenom tepihu Oscara sjajit će se 18 lica Harolda Lancera, od čega je troje nominiranih', rekao je Harold Lancer, liječnik čija je klijentica nekad bila i reality zvijezda Kim Kardashian.

  • +8
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Doktor Lancer objašnjava kako se već 12 sati prije izbijanja bubuljice pojavljuju oštećenja uzokovana stresom.

'Moji klijenti doći će na dan održavanja Oscara oko 4 ili 5 sati ujutro, u moju, kako je volim zvati, hitnu kliniku za bubuljice. Na zahvaćeno područje stavit ću neki lokalni anestetik i potom ga zagrijavati, a bubuljica u nastajanju će se iscijediti sa strane i biti nevidljiva', objašnjava doktor Lancer.

Guru za njegu kože otkriva da iako bubuljice mogu biti riješene nekoliko sati unaprijed, zvijezde mjesecima dolaze na pripremu kože kako bi bile sigurne da će biti spremne za crveni tepih.

  • +7
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanimljiv je i raspon godina niominiranih zvijezda koje su zatražile hitnu pomoć oko bubuljica.

Emma Stone, nominirana za najbolju sporednu ulogu u komediji 'Omiljena', ima trideset godina, Lady Gaga, nominirana za glavnu ulogu u filmu 'Zvijezda je rođena', dvije je godine starija, dok Glenn Close, nominirana za glavnu ulogu u filmu 'The Wife', broji 71 godinu.

  • +2
Glenn Close Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia