sjajan dodatak u ormaru

Ultimativni vodič: Savršenu ljetnu haljinu itekako je moguće pronaći; samo pogledajte ove modele

20.06.2022 u 15:59

Bionic
Reading

Teško da i jedna odjevni predmet ljeti može nadmašiti haljinu. Pletene, svilene, mini ili maksi – zbor je doista šarolik, a potraga ta onom pravom i 'savršenom' nije uvijek baš laka. No, jednom kada je pronađete bit će, s razlogom, poput pravog bisera u vašem modnom ormaru

Savršena haljina gotovo da nema cijenu, njezina vrijednost daleko je iznad onog iznosa navedenog na etiketi. Bez obzira na godišnje doba haljina ima posebno mjesto u ormaru svake zaljubljenice u modu, no posebno je na cijeni ljetna verzija ovog obožavanog modnog komada. Brojni, više i manje, poznati brendovi predstavili su svoje verzije ljetnih haljina i tu ima svega, od kreacija savršenih za odlazak na plažu pa do chic verzija za odlazak na vjenčanje ili pak casual modela idealnih za svakodnevne izlaske.

Koji trendovi vladaju ovog ljeta?

U kolekcijama za proljeće i ljeto 2022. posebno su se isticale cut out haljine koje krase hrabri i zanimljivi izrezi koji su se nametnuli kao ključan trend ove sezone. Uz njih tu su bile i prozirne haljine koje nisu propustile prošetati slavne dame kao što su Emily Ratajkowski i Rihanna.

Obzirom da modnom scenom vlada stil koji je bio popularan 2000-ih svjedočimo i ponovnom pojavljivanju gole haljine – kreacije čistih linija i minimalističkih krojeva. Ako želite ove sezone biti u trendi i odjevni za baš svaku priliku zavirite u galeriju otkrijte modele na koje doista vrijedi obratiti pažnju.

Haljine otvorenih leđa, spomenuti cut-out modeli, uske i kratke haljine nalik na dulje majice kakve su se nosile 90-ih i 'gole haljine' predvodnici su vrućih trendova.

S druge strane tu su bezvremenski modeli koji poglede privlače baš uvijek, bez obzira na trendove.

Bijela haljine, boemska šarena haljina, modeli cvjetnog printa i gingham uzorka, traper haljine i naravno, mala crna haljina – ove modele baš ništa ne može zamijeniti.

Kada je riječ o haljinama za posebne prilike slip haljine, kratke bijele haljine koje mogu poslužiti i kao vjenčanice i modeli s upečatljivim detaljima poput perja uvijek su dobar odabir.

  • +28
Savršene ljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije