novi trend

Kratke vjenčanice nikada nisu bile popularnije. Tako elegantne i chic, to su haljine koje se ne nose samo jednom

19.06.2022 u 10:54

Bionic
Reading

Prema svemu sudeći, prolaze dani krinolina, raskošnih vjenčanica i onih čiji donji dio klizi po podu iza mladenke. Svijet vjenčanica doživljava svojevrstan preporod, a trend su sve kraće haljine. Modeli iznad koljena, koji otkrivaju i naglašavaju noge, vrlo su odvažni, slobodni i tako privlačni

Kourtney Kardashian i Travis Baker izrekli su 'da' u nedjelju 22. svibnja u Italiji i tom prilikom svojoj obitelji, prijateljima, ali i brojnim obožavateljima koji su pratili svaki njihov korak priuštili pravi spektakl.

Nastalo ushićenje prate i brojke koje je izazvala ova ceremonija, navodi AskGamblers, a analiza otkriva modni utjecaj poznatih osoba na internetu. Kourtney Kardashian za svoj je veliki dan nosila čipkastu mini haljinu i dugi veo Dolce & Gabbana. Nakon vjenčanja online pretraživanje pojma 'kratka vjenčanica' poraslo je za 231 posto diljem svijeta. Nema sumnje, to je rekordan rezultat za kratke vjenčanice i nesumnjiv novi modni trend tekuće godine.

  • +2
Kourtney Kardashian i Travis Barker Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A ponuda kratkih vjenčanica je velika te modeli već na prvi pogled osvajaju elegancijom, profinjenim chicom i filtriranom dozom romantike. Glamurozna haljina s detaljnom završnom obradom i potpisom Rebecce Vallance, rustikalni vez u izvedbi Zimmermanna ili zanimljiva igra prozirnim materijalom Donatelle Godart - izbor je sjajan. Modni efekt koji krši kodeks čiste i nevine duge vjenčanice upotrijebili su brojni dizajneri i ponudili doista zadivljujuće alternative.

U rasponu od vrlo couture kreacija do odvažnijih, klasičnih ili otmjenih komada, kolekcije su pune noviteta što će zadovoljiti sve zahtjeve i želje budućih mladenki koje žele nešto malo drugačije. Savršen su izbor za ljetna vjenčanja i ceremonije kod matičara, ali ujedno i haljine koje ćete vrlo vjerojatno odjenuti još koji put.

  • +16
Kratke vjenčanice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije