Ultimativni vodič:

Otkrijte kako najlakše stići do Njemačke, gdje jesti i što posjetiti za vrijeme Eura

11.06.2024 u 16:01

Bionic
Reading

Mjesec dana nogometnog ludila, 24 momčadi i 10 gradova - UEFA EURO 2024. obećava pravi nogometni spektakl. Vatreni navijači u niskom startu iščekuju žestoku borbu na zelenom terenu, a tportal je odlučio otkriti i onu drugu stranu nogometa zbog koje nogometna groznica neće zaobići ni one kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu. Ne propustite na tportalu uz nogomet pratiti i 'Sve osim nogometa'!

Euro 2024. održava se u Njemačkoj od 14. lipnja do 14. srpnja, što je prvi put da je Njemačka domaćin UEFA Europskog prvenstva od ponovnog ujedinjenja. Rado iščekivani nogometni događaj, koji će se odvijati u deset gradova, obećava najveći sportski spektakl u Njemačkoj od FIFA Svjetskog prvenstva 2006. godine. Na turniru će sudjelovati 24 reprezentacije, uključujući Njemačku kao domaćina, a napeto finale igrat će se na Olimpijskom stadionu u Berlinu 14. srpnja.

S UEFA Europskim prvenstvom 2024. pred vratima očekuje nas napeto iščekivanje utakmica, srčano navijanje, nadanje za što bolji plasman Vatrenih i zanosni osjećaj zajedništva popraćen pjesmom i bijelo-crvenim kockicama. A dok se na stadionima u 10 njemačkih gradova odvija prava borba, tportal donosi puno više od nogometa. Lifestyle putopisni vodič 'Sve osim nogometa' predstavlja lokacije na kojima igra hrvatska repka i nudi detaljan vodič pri tome otkrivajući drugu stranu nogometa i kreirajući priliku za obiteljsko druženje i odmor.

Od najisplativije rute puta, najbolje hrane, atrakcija koje se ne smiju propustiti do savjeta iz prve ruke – uz video vodiče, bogate fotografije i infografike otkrivamo iz srca nogometne groznice sve osim i oko nogometa. Sve osim nogometa predstavlja ultimativni vodič za jedan od najuzbudljivijih događaja ove godine sa zanimljivostima i savjetima koje nadilaze samu igru i utakmice i podjednako privlače vatrene pratitelje nogometa, ali i one kojima nogomet nije 'najvažnija sporedna stvar na svijetu'.

Kako najlakše i najpovoljnije stići do Berlina, kako živi i zvuči grad koji je desetljećima bio podijeljen, kako žive i gdje se okupljaju Hrvati i što se svakako isplati ondje obići, naravno osim stadiona – od ulične umjetnosti do galerija svjetskog glasa. A tu je i hrana, mnogima druga najvažnija sporedna stvar na svijetu – otkrijte što jesti tijekom posjeta u Berlinu, Hamburgu, Leipzigu, kako izgleda street food scena Berlina i gdje će vas odvesti kulinarska ruta kroz Hamburg, a imamo i popis svih 'naših' restorana na lokacijama gdje igra Hrvatska.

Ulazimo u razdoblje nogometne groznice, a uz tportalov vodič 'Sve osim nogometa' pratite sve o najvažnijem sportskom događaju godine iz druge perspektive.