SKINNY JEANS ODLAZI U POVIJEST

Udobnost na prvom mjestu: Ako ste u potrazi za trapericama, evo kakvi će modeli biti hit iduće godine

31.12.2020 u 17:34

Bionic
Reading

Iako se već dulje vremena u modnom svijetu raspravlja kako je odzvonilo modelima pripijenih traperica, čini se da će to doista i zaživjeti iduće godine

Svi znamo kako su traperice temeljni komad u garderobi, a za mnoge fashionistice radi se o vrlo važnom dijelu garderobe jer ih nose od jutra do mraka, pa i za poslovne ili večernje prigode.

Trendesterice već neko vrijeme biraju udobnije modele širih nogavica te ih sjajno kombiniraju s tenisica, combat čizmama, gležnjačama...

  • +88
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Nije ni čudo da su svi poludjeli za ovakvim modelima jer za razliku od pripijenih skinny traperica jamče vrlo visoku razinu udobnosti, a čine i siluetu vitkijom.

Dakle, ako ste u potrazi za novim komadom traperica, a koje ćete nositi u mjesecima koji su pred nama, evo koje modele trebate birati:

Široke traperice

Traperice širokih nogavica inspirirane hip hop modom ne samo da su izuzetno udobne, već i laskaju svakoj figuri, a ako ste ljubiteljica oversized džempera ili topova samo pripazite da ne pretjerate jer bi vam u protivnom takav stajling mogao dodati koji kilogram viška.

Destroyed jeans

Podrapani traper se vratio! Ovisi o vlastitim preferencijama možete birati između suptilnih malih 'pukotina' na koljenu do potpuno 'uništenih' verzija.Traperice s rupicama nosite npr. s muškom košuljom, elegantnim blejzerom i loafericama.

Traperice ravnih nogavica

Nisu preuske, a ni preširoke! Ovakve klasične traperice ravnih nogavica ravnog kroja također će biti veliki trend 2021. godine, a možete ih nositi gotovo uz sve.

Bootcut modeli

Godinama prezrene, traperice iz 2000-ih slave svoj veliki povratak. Bez obzira na to jesu li kraćih nogavica ili preduge, njihova je prednost to što uspješno izduljuju figuru.

Trapezice

Ne samo da dizajnerica Victoria Beckham voli ovakve modele te ih je pokazala i u svojoj novoj kolekciji za proljeće / ljeto 2021., fashionistice su oduševljene ovih retro stilom. Kod ovakvih modela nogavice se obično šire oko koljena, te u trenu daju onu poželjnu retro vibru iz 70-ih.