VLADAVINA PARKi

Udobne i tople: Slavne dame ne izlaze iz ovih hit jakni

07.12.2017 u 14:20

Bionic
Reading

Kad se celzijevci počnu spuštati, nema ništa bolje od udobnih parki, savršenih za zimu. Efektne i ženstvene, ove su jakne veliki hit unazad nekoliko sezona, a njihovom šarmu i praktičnosti nisu odoljele ni Sienna Miller i Jennifer Lopez

Praktične parke neizostavne su u zimskoj garderobi, pa su se brojni bendovi ulične mode potrudili i ovu sezonu obogatiti novitetima poput neobičnih uzoraka, upečatljivih detalja poput krzna živih boja, efektnih patentnih zatvarača, vezenih ukrasa ili zakrpa…

Dvije poznate fashionistice također vrlo rado nose ovakve modele.

Sienna Miller se tako odlučila za casual varijantu uskočivši u parku military stila obrubljenu krznom dok je žurila ulicama New Yorka.

  • +15
Sienna Miller i Jennifer Lopez u parkama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dnevni look zvijezde 'Američkog snajpera' upotpunile su udobne tajice i bijele tenisice Reebok, a cool stajling dodatno su podignuli grijači za noge i sunčane naočale s okvirom zanimljivog životinjskog uzorka.

Casual stajling koji uključuje parku isfurala je i zanosna Jennifer Lopez, koju smo naviknuli viđati u top-tip izdanjima.

  • +42
I ove zime nose se parke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Mladolika J.Lo odlično izgleda i kad se odluči za nešto opuštenije varijante. Lijepa glumica i pjevačica portorikanskih korijena kombinirala je raskošnu tamnoplavu parku s krznenim detaljima s kratkim topićem, timberlandicama i donjim dijelom trenirke.

U društvu svog novog dečka Alexa Rodrigueza, zanosna Latina nije skidala osmijeh s lica. Par je veće neko vrijeme skupa, a čini se da je zgodna Jennifer doista ovoga puta vrlo sretna.

U jednom je intervjuu otkrila kako se već pomirila da je nakon tri razvoda njezin ljubavni život završio, no kada se najmanje nadala, s Alexom joj se dogodila ona prava i najiskrenija.