LASKAV EFEKT

Evo što najbolje pristaje uz skinny traperice

07.12.2017 u 06:52

Bionic
Reading

Traperice skinny kroja mnogim su ženama omiljeni odabir, no pronalazak savršenog topa koji će siluetom laskati uskom paru od denima ponekad može predstavljati izazov

Ako nosite bluzu predimenzioniranog ili previše opuštenog kroja u paru sa skinny trapericama, cjelokupan izgled može djelovati disproporcionalno, stoga modni eksperti najboljim odabirom smatraju odjevne komade zvonolikih rukava koji će djelovati posebno laskavo u kombinaciji s uskim trapericama.

  • +17
Odjevni komadi zvonolikih rukava Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Odjevni komadi zvonolikih rukava daruju idealnu količinu volumena koja ublažava uski kroj traperica, a pritom lijepo ističu figuru.

Nakon što smo u proljeće i ljeto svjedočili mnoštvu krpica u znaku upečatljivih rukava s dodatkom volana, u aktualnoj sezoni puno dizajnera odlučilo se poslužiti sličnim trikom na toplim odjevnim komadima poput vesti.  

Zvonoliki rukavi na vestama predimenzioniranog kroja, osim što visoko kotiraju na listi it odjevnih komada, posjeduju moć podizanja i najobičnije pletenine, a također se mogu pohvaliti laskajućim djelovanjem na samu siluetu ruku.

Veste s ekstra dugim rukavima u zvonolikoj formi tako će vam podariti izgled dužih i vitkijih ruku.