OSVAJAJU IZGLEDOM

Udobne i šik: Ove su haljine neodoljiv trend sezone, a laskaju svakoj figuri

05.11.2021 u 06:24

Bionic
Reading

Haljine na kopčanje iz sezone u sezonu ne prestaju intrigirati modne ovisnice. Uz takozvane košulja haljine, tople verzije koje izgledom podsjećaju na kardigan ove sezone podjednako mame s polica trgovina

Iako su kardigani godinama prisutni na modnoj sceni, 90-ih godina doživjeli su vrhunac popularnosti, a posljednjih sezona u svojim brojnim inačicama ne prestaju intrigirati modne ovisnice. Od pomalo dosadnog modnog komada nevjerojatnom su se brzinom transformirali u seksi komad odjeće koji vrlo rado nose street style zvijezde.

  • +4
Kardigan haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Na policama trgovina ove je sezone teško ne primijetiti mnoštvo modela haljina na kopčanje koje izgledom neodoljivo podsjećaju na kardigane, a posebno su interesantne njihove verzije dužine midi s dodatkom pojasa koji laska figuri.

Takozvane kardigan haljine, baš poput sestrinskih modela s osobinama košulje, predstavljaju zahvalan odjevni komad. Udobne i šik, jednostavne su i lako se kombiniraju, a izvrsno se slažu s visokim potpeticama, čizmama do koljena ili gležnjačama te uspijevaju izgledati iznimno kul u paru s combat čizmama ili tenisicama.