NEODOLJIV TREND

Nosive u svim prigodama: Pronašli smo najljepše i najudobnije veste iz kojih nećete poželjeti izaći narednih mjeseci

30.10.2021 u 19:02

Bionic
Reading

Jedan od glavnih razloga za to što se brojne zaljubljenice u modu vesele jesensko-zimskoj sezoni nesumnjivo je pregršt modnih komada koji uz toplinu osiguravaju besprijekoran izgled, a najveća zvijezda među njima je džemper

Žene su u hladnim mjesecima oduvijek bile slabe na pletivo. Kako odoljeti nečemu toliko mekanom i toplom? Počevši od pletenih kompleta koji su protekle godine postali must have i dostojna zamjena trenirkama, preko neodoljivih kardigana koji su osvojili trendseterice, pa do pletenih prsluka koji ponovno proživljavaju svojih pet minuta slave - pletivo je, nema sumnje, i ove sezone vrući modni trend.

U moru pletenih prijedloga s polica trgovina veću pozornost isplati se posvetiti vestama jer oduvijek predstavljaju pametnu investiciju uspješno odolijevajući nametnutim trendovima.

  • +27
Veste Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dok dio trendseterica ostaje vjeran minimalističkim vestama, onima koje se pretjerano ne ističu u masi, drugi rado investiraju u statement modele koji krojem, kombinacijom boja ili printovima u trenu podižu baš svaki stajling. Nalik prošlogodišnjoj sezoni jesen/zima, police trgovina i ovoga puta vrve upečatljivim primjercima retro estetike, kakva se posljednjih mjeseci itekako cijeni u modnim krugovima.

U prvom redu riječ je o vestama s dodatkom polo ovratnika i patentnog zatvarača, a zatim i onima s uzorkom space dye u duhu 70-ih, nakon što su se vratile u modu na velika vrata.

  • +10
Pletivo 'space dye' Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako su ove godine modne ovisnice rado nosile i pripijene komade od tanjeg pletiva, koji su bili hit u 90-ima i savršeno se sljubljuju s komadima visokog struka, oversized džemperi od debljeg pletiva, kakvi dominiraju modnom scenom unazad nekoliko godina, još uvijek se nalaze u fokusu.