svi je žele

Udobna, mekana i tako chic: O ovoj jakni sanja gotovo svaka modna influencerica

13.12.2023 u 05:59

Bionic
Reading

Instagram je izvor brojnih modnih inspiracija, ali i mjesto na kojem 'iskaču' modni trendovi. A jedan koji se istaknuo čim su pale temperature Totemeova je udobna i topla jakna

Udobna, mekana, s kožnim obrubom i metalnim kopčama, istovremeno chic i ležerna – ne čudi to što je velik broj modnih influencerica odlučio zaogrnuti se Totemeovom jaknom kada je živa u termometrima počela padati, i to već treću godinu zaredom.

Uobičajeno, modni influenceri stilizirali su svoje kombinacije uz pomoć relativno ogoljenih odjevnih komada - jednobojnog trapera i krem ​​pletiva – ali sigurno bi jednako dobro izgledala s hlačama s printom ili bluzom jarkih boja.

No, kao što to obično biva s jaknama od striže, ovaj model koliko dobro izgleda, toliko i košta, pa mu cijena nije baš široko pristupačna (oko 2160 eura).

Zbog toga su ga mnogi smjestili na listu 'tihe modne patnje', no to nas ne sprječava da se, dok štedimo, inspiriramo dobrim stajlinzima s Instagrama.

Inače, brend Toteme, koji slovi za jedan od najpoželjnijih kada je riječ o minimalističkoj eleganciji, ove sezone predstavlja, uz jaknu od striže, neke od najpopularnijih modela kaputa i jakni.

U ponudi švedskog brenda, iza kojeg stoje Elin Kling i Karl Lindman, kriju se tako i poželjan kaput sa šalom, kožna jakna s krznenim podstavom, oversized kožna jakna-sako te prošivena jakna, koja je također osvojila internet. Za dodatnu inspiraciju bacite oko na galeriju s nekim od najljepših Totemeovih jakni i kaputa.

  • +8
Totemeovi kaputi i jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'