laskav kroj

Udoban, a tako izazovan: Kombinezon je savršena alternativa maloj crnoj haljini, a ovi modeli osvajaju na prvi pogled

29.12.2022 u 11:05

Bionic
Reading

Za one kojima je mala crna haljine pomalo dosadila, a uzak i izazovan catsuit ipak malo previše, kombinezon se nameće kao idealna alternativa za dotjerane party stajlinge. Laskav, lako nosiv i prije svega nudi odijevanje od glave do pete u samo jednom potezu, ova odjevni predmet itekako je isplativo imati u ormaru

Savršena alternativa klasičnoj maloj crnoj haljini za kojom će se baš svatko okrenuti – dobro krojen i laskav kombinezon lako bi mogao postati jedan od najpoželjnijih komada za izlaske i odlaske na zabave. Tatjana Dragović nedavno je izazvala pravu senzaciju na jednoj zabavi pojavivši se u Saint Laurentovom uskom kombinezonu, popularno zvanom catsuit. Vrlo laskavo, izazovni i hrabro – ukratko bi se mogao opisati njezin stajling. No, ako vam je catsuit ipak malo riskantan, ne morate odustati od ovog izgleda jer su tu klasičniji kombinezoni.

Znatno lakši i opušteniji za nošenje od catsuita, odnosno njegove uske i vrlo izazovne varijante, kombinezon je ultraseksi komad koji korijene vuče iz osamdesetih. Ono što ga čini tako privlačnim je činjenica da njegove proporcije i kroj laskaju svim tipovima tijela i izdužuju siluetu – sasvim dovoljno da u vrijeme zabava ponovno postane jednim od najpoželjnijih komada.

Kako nositi i kombinirati kombinezon?

Na modnim pistama kolekcija za jesen i zimu 2022/23. kombinezoni u monokromatskoj paleti bili su dobro zapaženi, kombinirajući odvažne krojeve i minimalističku eleganciju. Gigi Hadid je za Ralph Lauren prošetala je modnom pistom u modelu s izrezima, dok je Valentino predstavio komplet kombinezona s izrađenim izrezima.

S druge strane, Nensi Dojaka ponovno se osvrnula na klasični crni kombinezon kroz igru ​​prozirnosti koja je s vremenom postala njezin prepoznatljiv potpis. Ono što je zajedničko svim modelima je da vrijedi pravilo 'manje je više'. Ne treba puno komplicirati, pustite da zavodljiv kroj govori sam za sebe, a na nohe nabacite visoke potpetice, bilo da se radi o udobnim sandalama ili platformama s vrtoglavom petom.

Među kombinezonima koji svakako zapinju za oko su klasični Mango model golih ramena i visokog ovratnila, metalik verzija u dizajnu Rotatea, Sezane nudi model s remenom s okruglom kopčom inspiriran sedamdesetima, Gauge81 i H&M vole asimetrične krojeve, za naglašeno senzualni izgled tu je svileni model s potpisom Rixa, a party izgled donosi i neizbježne šljokice, barem ako se pita &Other Stories i The Attico. Koji god odabrali, teško da ćete požaliti.

  • +10
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije