LENA HEADEY

Udala se zvijezda 'Igre prijestolja', a njezina vjenčanica osvaja jednostavnošću

10.10.2022 u 12:30

Bionic
Reading

Britanska glumica Lena Headey, najpoznatija po ulozi kraljice Cersei u hit seriji ‘Igra prijestolja’, na intimnoj ceremoniji u Italiji izrekla je sudbonosno ‘da’ kolegi Marcu Menchaci, zvijezdi serije ‘Ozark’

Poznati par bračne je zavjete izmjenio 6. listopada, a svadbenu ceremoniju nisu propustili Lenini brojni kolege iz hit serije HBO-a.

Fotografije svadbe koje kruže društvenim mrežama otkrile su da je Heady (49) za svoje drugo vjenčanje odabrala vjenčanicu jednostavnog kroja, sa detaljem halter ovratnika i zavodljivog proreza na leđima koji je otkrio njezine brojne tetovaže.

Poluvalovitu kosu svezanu u polurep zvijezda ‘Igre prijestolja’ za vjenčanje je oplemenila veom uz ukosnice od cvijeća kojim je dodatno istaknula boho duh ceremonije.

  • +8
Serija 'Igra prijestolja' Izvor: Promo fotografije / Autor: HBO

Za prvog supruga, glazbenika Petera Paula Loughrana, Headey se udala 2007. prije nego što se razvela šest godina kasnije, a roditelji su 11- godišnjeg sina Wylieja. Godine 2015. postala je majkom djevojčice Teddy s redateljem Danom Cadanom, prijateljem iz djetinjstva, no par se razišao 2018. godine.