KERIUM LINIJA ŠAMPONA

Učinkovito rješenje iz La Roche-Posaya protiv peruti

21.01.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Izvirući iz najnovijih saznanja o biologiji vlasišta i La Roche-Posay dermatološke ekspertize, linija KERIUM nudi nova rješenja za svaki tip peruti: Patentirani aktivni sastojak LHA™ omogućava precizno i ciljano mikroljuštenje u korijenu kako bi vidljivo uklonio perut i vratio fiziološku ravnotežu vlasišta

KERIUM LINIJA ŠAMPONA PROTIV PERUTI:

KERIUM Gel-šampon protiv peruti namijenjen je osobama s masnom peruti koja se lijepi za vlasište zbog prekomjernog izlučivanja sebuma i masnoj kosi bez sjaja. Omogućava ciljano, trenutno uklanjanje peruti zahvaljujući mikroljuštećoj LHA™ te održava fiziološku ravnotežu vlasišta. Sprječava ponovno pojavljivanje peruti i pomaže smanjiti prekomjerno izlučivanje sebuma pomoću Cink – PCA kompleksa. Učinkovitost je vidljiva već od prve uporabe, kosa je lagana i sjajna. Redovitom uporabom, pomaže oporavku fiziološke ravnoteže vlasišta te ga ostavlja bez peruti. Može se koristiti svakodnevno.

KERIUM Kremni šampon protiv peruti namijenjen je osobama sa suhom peruti raspršenom po kosi i kosi bez sjaja. Omogućava ciljano, trenutno uklanjanje peruti zahvaljujući mikroljuštećoj LHA™ te održava fiziološku ravnotežu vlasišta. Sprječava ponovno pojavljivanje peruti te djeluje protiv isušivanja vlasišta zahvaljujući kompleksu glicerola i aminokiselina. Učinkovitost je vidljiva već od prve uporabe, kosa je meka i sjajna. Redovitom uporabom, pomaže oporavku fiziološke ravnoteže vlasišta te ga ostavlja bez peruti. Može se koristiti svakodnevno.

KERIUM DS Intenzivni šampon protiv peruti namijenjen je osobama s tvrdokornom peruti koja se iznova vraća, zalijepljena za vlasište praćena intenzivnim svrbežom. Omogućava ciljano, trenutno uklanjanje tvrdokorne peruti na samom izvoru zahvaljujući mikroljuštećoj LHA™ te pomaže regulirati vlasište koje se ljušti. Zahvaljujući djelovanju Glycacila svrbež je uklonjen. Već od prve uporabe, ciljana učinkovitost protiv peruti je vidljiva kao i osjećaj intenzivnog umirenja. U periodu od 4 tjedna, vlasište je trajno normalizirano. Sprječava ponovno vraćanje peruti. Rezultati su vidljivi i 6 tjedana po završetku tretmana.

Za potpunu rutinu njege kože sklone crvenilu, ljuštenju i perutanju, uz KERIUM DS Intenzivni šampon protiv tvrdokorne peruti vlasišta, preporučamo i KERIUM DS kremu za lice. Istraživanja su pokazala da sve više ljudi koji pate od problema s tvrdokornom peruti se žali i na crvenilo, ljuštenje i perutanje kože lica (oko nosa, obrva, uz rub vlasišta).

KERIUM DS Njega koja umiruje i djeluje protiv ljuštenja neutralizira nakupine crvene i kože koja se ljušti te jača prirodnu obranu kože. Namijenjena je masnoj koži lica koja se ljušti. Sadrži Termalni dermobiotik, poseban aktivni sastojak koji proizlazi iz biotehnologije i djeluje na crvene nakupine koje se ljušte te sprječava vraćanje simptoma. Tekstura je iznimno ugodna i neljepljiva, a tolerancija ispitana pod dermatološkim nadzorom.