ONA NE GRIJEŠI

Učimo od najbolje: Marion Cotillard je bez sumnje utjelovljenje francuskog chica

18.01.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Marion Cotillard, hvaljena francuska glumica i dobitnica Oscara za ulogu u filmu 'La Vie en Rose', u kojem je sjajno utjelovila legendarnu Edith Piaf, za svako svoje pojavljivanje u javnosti dobiva brojne pohvale kad se radi o modnim izborima

Marion Cotillard (46) mnogi smatraju ikonom stila koja je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama, a ponajbolje utjelovljuje francuski chic, profinjen, nenametljiv i nevjerojatno cool.

Stilu odijevanja kreativnih Francuskinja modni svijet se ne može prestati diviti pa kad ponestane inspiracije, uvijek je sjajno rješenje ugledati se u njih i njihove maštovite odjevne kombinacije.

Marion je ponovno potvrdila svoju titulu jedne od najbolje odjevenih glumica odličnim izdanjem u bijeloj boji od glave do pete.

  • +9
Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

Upravo je all white look sjajno rješenje jer pristaje podjednako dobro i plavušama i brinetama, a u psihologiji ova nijansa predstavlja simbol čistoće, nevinosti, mira, svjetlosti, kao i pozitivne energije te opuštenosti.

Elegantna francuska glumica izgledala je fantastično na objavi nominacija za nagradu Cesar u stajlingu koji potpisuje kuća Chanel, a radi se o predimenzioniranoj košulji i lepršavim hlačama neobičnog slojevitog kroja.

Fantastičan stajling nadogradila je remenom optočenim draguljima s višestrukim ogrlicama koje su ovom looku dale posve novu dimenziju.

Sve pohvale idu i na račun frizure koja u prvi plan stavlja njezino lice i vrat, dok je točka na 'i' bio nenametljiv make up koji je istaknuo prirodnu ljepotu slavne brinete, kao i tamni lak na noktima s kratkom, tzv. četvrtastom manikurom, koja također ima jak anti-age efekt.