AFRIČKA TURNEJA

U zadnje vrijeme Meghan Markle stalno nosi omiljeni model haljine, a ovaj praktični kroj laska svakoj figuri

02.10.2019 u 13:13

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nalaze se na svojoj prvoj afričkoj turneji koja će trajati 10 dana, a nakon što su nekoliko šest dana bili na različitim lokacijama zbog dužnosti koje su predviđene ovim obilaskom, kraljevski se par ponovno sastao u Johannesburgu

Posjet Africi Meghan i princ Harry priveli su svome kraju, a atraktivna Amerikanka potrudila se pokazati svoje skromnije lice. Umjesto razvikanih brendova i nove odjeće, vojvotkinja je reciklirala provjerene stare komade i odjeću s potpisom relativno nepoznatih brendova nižeg cjenovnog ranga ili onih iz pristupačnih high street trgovina pa je čak i mali Archie, sin vojvoda od Sussexa, osvanuo u neodoljivim hlačicama s tregerima iz svima dostupnog H&M-a.

Meghan Markle i princ Harry skupa su u Johannesburgu posjetili organizaciju koja pomaže zapošljavanju mladih: Youth Employment Services (YES) gdje su razgovarali s korisnicima ove organizacije, a kako je najavljeno, susret će se i s udovicom Nelsona Mandele, Gracom Machel.

  • +13
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Michele Spatari / AFP / Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa za ovu je prigodu ponovno odabrala trendi košulju-haljinu kakve su već nekoliko sezona veliki hit među zaljubljenicama u modu.

  • +4
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: MARK LARGE / POOL

Meghan je velika obožavataljica ovakvog tipa haljina pa je dva dana za redom prošetala haljine-košulje i to s potpisom Room 502.

Osim što voli ove ležerne varijante haljina, vojvotkinja u posljednje vrijeme nije izlazila iz vrlo joj dragih haljina s kopčanjem koje je nosila u nekoliko prigoda.

Nije ni čudo da ih lijepa Amerikanka obožava jer pristaju svima, a zaljubljenice u modu ih obožavaju nositi tijekom cijele godine jer laskaju ženstvenoj figuri te sjajno pristaju i uz tenisice, špagerice, robusne combatice, ali i ovojesenski hit: trendi kaubojke.

  • +13
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: KIM LUDBROOK

Nakon što je nosila varijantu u zelenoj boji, Meghan se sad odlučila za bijelu haljinu-košulju istog brenda, a nekoliko dana prije bivša zvijezda serije 'Suits' zadivila je u plavoj haljini-košulji s potpisom Veronice Beard.

  • +3
Princ Harry i Meghan Markle u Africi - prvi dan Izvor: Profimedia/Backgrid USA / Autor: Backgrid

Radi se o praktičnom kroju koji paše gotovo svakom tipu građe, a bivša američka glumica koja je u svibnju prvi puta postala majka, iskombinirala ju je s nude stiletticama od brušene kože.

  • +9
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: TOBY MELVILLE / POOL

Budući da je haljina u bijeloj boji kako bi izbjegla modni gaf, Meghan je nosila négligé s čipkastim rubom, a stajling je dodatno začinila efektnim visećim naušnicama s crvenim resicama brenda Madewell.

Meghan je i ovoga puta pokazala kako itekako pazi na detalje pa su frizura i make up bili besprijekorni, a vjerujemo kako će i ovi modeli haljina biti začas na meti fashionistica koje Meghan prate u stopu.