LUKABU BRIDAL

U zaboravljenoj vili Batory predstavljene vjenčanice o kakvima mladenke sanjaju

1/19

Nova Lukabu Bridal kampanja u zaboravljenoj vili Batory

Već prepoznatljive lakoće i teksture, te 3D čipka koja prati najnovije trendove u dizajnu vjenčanica, poznati rad s puder podlogama,u stare su ruševine unijele nježnost i mističnost. Lukabu, Jasminu i Davora povezuje stavljanje naglaska na realnost i fluidnost zbog čega je logičan izbor za ulogu mladenke još jednom bila Martina Cegledi, djevojka koja nije profesionalni model i čija estetika predstavlja svakodnevnu Lukabu mladenku, koja želi istaknuti linije svoga tijela i naglasiti svoje omiljene karakteristike kroz viziju dizajnerice Marine Jerant.

Držeći se usko već uhodanog tima, kako bi se postigla što veća čarolija zabilježenog trenutka, za make-up je zaslužna Sara Grepo, gdje je također najvažnija bila stvarna ljepota mladenke i svjetla koža u tami napuštene vile.

Nova Lukabu Bridal kampanja u zaboravljenoj vili Batory

Nova Lukabu Bridal kampanja u zaboravljenoj vili Batory

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prethodna slika Sljedeca slika
U samom centru Osijeka stoji, u nekim prošlim vremenima napuštena i zaboravljena veličanstvena vila Batory. Upravo je ona poslužila fotografskom dvojcu Beck, Jasmini i Davoru da s prvim sunčanim danima u nju puste varljivu toplinu proljeća i da u njoj, kroz kampanju modne kuće Lukabu, počne buđenje, cvjetanje - godišnje doba ljubavi. Inspirirani svjetlom i trenutkom, njihovo umijeće bilo je savršen spoj s posljednjom kolekcijom vjenčanica poznate osječke modne kuće
  • Autor: I. B.
  • Objavljeno 25.04.2018 u 22:01