ŠUŠNJARA ZAVELA PUBLIKU

U vrućim hlačicama do finala Splitskog festivala

06.07.2013 u 14:41

  • +6

53. Festival zabavne glazbe Split 2013.

Izvor: Pixsell / Autor: Tino Jurić / Jakov Prkić

Bionic
Reading

Na Prokurativama je u petak navečer započeo 53. Festival zabavne glazbe Split 2013. Na prvoj večeri nastupila su 24 izvođača, a vjerojatno najveći scenski dojam ostavila je pjevačica Andrea Šušnjara s Magazinom

Prva večer 53. Festivala zabavne glazbe Split 2013. završena je u petak navečer, a poznati su i prvi finalisti. Prema glasovima publike, prvih osam skladbi koje će se boriti za nagrade jesu: Zorica Kondža i 'Ispod cvita od lavande', Marko Pecotić Peco s pjesmom 'A kad bi te pita', Tomislav Bralić i klapa Intrade sa skladbom 'Lipoto', šoltanski Mjesni odbor i 'Natalia', klapa Rišpet s pjesmom 'Ćaća', Magazin i 'Isti kao ti', te klapa Cambi Split s pjesmom 'Jidra mog vapora' i Jole sa 'Sto godina samoće'.

Publika će izabrati još osam skladbi druge večeri festivala, a stručni žiri će izabrati iz obje večeri šest skladbi, te će se u finalu za nagrade boriti ukupno 22 pjesme.

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara, svakako je privukla pažnju svojim stajlingom. Ultra uske i vruće crne hlačice osvježila je svjetlucavim srebrnim sakoom i štiklama s remenčićima.