MARGOT ROBBIE

U top formi: Najljepša holivudska plavuša pokazala fantastičnu figuru u sportskom stajlingu

19.04.2021 u 15:29

Bionic
Reading

Margot Robbie, hvaljena australska glumica koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena u Hollywoodu, svoju vitku figuru duguje kombinaciji zdrave prehrane i redovitih sportskih aktivnosti

Zanosna plavuša koja je oduševila ulogama u filmovima 'Vuk s Wall Streeta', 'Ja, Tonya' ili 'Suicide Squad', uvijek je na meti fotografa pa im nije promaknula dok je uživala na rolama u sunčanom Malibuu.

Sportski look koji joj izvrsno pristaje otkrio je isklesane trbušnjake i vitke noge lijepe Australke koja redovito briljira kako svojim dnevnim tako i večernjim kombinacijama. Slavna 30-godišnjakinja pokazala je besprijekornu figuru u jednostavnom stajlingu koji je uključivao kratki crni top i tajice u istoj boji.

Šilterica i crvena sweatshirt majica ležerno zavezana oko struka lijepo su se uklopili u ovo sportsko izdanje, a Margot nije zaboravila niti na zaštitnu masku.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, nedavno je poznata plavuša za britanski Woman's Health otkrila kako održava liniju:

'Za doručak najčešće jedem zobenu kašu, a tijekom jutra popijem i smoothie kojim potičem svoj imunitet. Za ručak tu je salata od piletine, dok za večeru najčešće imam tuna odrezak s batatom', otkrila je Margot Robbie. Upravo je batat jedan od ključnih sastojaka njezine prehrane, budući da je on idealna namirnica te se smatra najboljim ugljikohidratom za konzumaciju kada osoba pazi na prehranu.

  • +5
Margot Robbie Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Uz sve to Margot pije velike količine čaja. 'Tijekom dana pijem čaj, kojim sam opčinjena otkako sam živjela u Velikoj Britaniji', otkrila je.

Inače, lijepu glumicu vidjet ćemo u velikom filmskom projektu koji režira David O. Russell u kojem će se pojaviti niz poznatih zvjezdanih imena poput Roberta De Nira, Christiana Balea, Zoe Saldane i Davida Washingtona.

No prije toga, vidjet ćemo je ponovno kao Harley Quinn u novom nastavku filma 'The Suicide Squad' kao Harley Quinn čija je premijera zakazana za kolovoz.