'PILLOW TALK'

U svijetu se proda svake dvije minute: Ovo je jedna od najpopularnijih nijansi ruževa za usne

15.03.2021 u 22:56

Bionic
Reading

Poznata britanska vizažistica Charlotte Tilbury svjetsku slavu stekla je vlastitim brendom kozmetike, a u njezinom bogatom asortimanu make-up proizvoda najveću popularnost u svijetu beauty ovisnica stekao je ruž nijanse 'Pillow Talk' iz linije Matte Revolution

Svjetski slavna 48- godišnja vizažistica vjeruje da svaka žena u svakom trenutku zaslužuje osjećati se i izgledati kao najljepša verzija sebe, a tim se načelom vodi pri stvaranju svojih novih linija proizvoda za make-up.

Titulom najpopularnijeg proizvoda s njezinim potpisom već godinama nosi nijansa ruža 'Pillow Talk' iz make-up linije Matte Revolution. Spomenuta nijansa u potpunosti se prilagođava prirodnoj boji usana i tonu kože, a zahvaljujući svojoj mat formuli posebno naglašava ljepotu usana.

Dobar ruž više je od same boje. Ekstrakti grma anata i plemenite orhideje njeguju vaše usne i daju im dragocjenu vlagu. Pigmenti koji odražavaju svjetlost omogućuju usnama da sjaje i osiguravaju mekana, glatka i puna usta koja zovu na ljubljenje.

Posljednje, ali ne najmanje važno, savršeno koordinirana, baršunasta formula triglicerida, ulja i voskova jamči dugotrajnu boju i zavodljivo mat svjetlucanje na usnama. Sve navedeno karakteristike su legendarnog ruža Pillow Talk koji se u svijetu u prosjeku proda svake dvije minute.

Osim što ga obožavaju svjetske zaljubljenice u make-up, ovom ružu podjednako ne mogu odoljeti ni brojne slavne dame. Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, samo je jedna od slavnih ljubiteljica ruža s potpisom slavne britanske vizažistice, a nosila ga je i na kraljevskom vjenčanju s princom Harryjem.