SVI GA ŽELE

Beauty mogulica ponovno ima hit proizvod koji brzo nestaje s polica trgovina, a hvale ga i mnoge poznate ljepotice

13.03.2021 u 16:57

Bionic
Reading

Ako ste i vi među onima koji bi kad bi morali na pusti otok ponijeti samo jedan proizvod bez razmišljanja odmah pomislili na ruž, onda ćete biti oduševljeni ružem koji se svake dvije minute proda negdje u svijetu

Nakon što je pokorila svijet s proizvodom Magic Cream s kojim je postigla nevjerojatan uspjeh, beauty mogulica, poduzetna Britanka Charlotte Tilbury ima novi hit o kojem svi već neko vrijeme bruje.

Radi se o ružu Matte Revolution Pillow Talk koji potpisuje make up stručnjakinja i jedna od najmoćnijih žena u svijetu beauty industrije.

Proizvod ne prestaju hvaliti poznati influenceri i slavne trendseterice koje nikamo ne idu bez ovog ruža u prirodnoj nijansi koja pristaje svima.

Charlotte Tilbury Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin ruž se prilagođava prirodnoj boji usana, a svojom hidratantnom, ravnomjerno zaglađujućom mat formulom stvara predivan efekt zavodljivih usana.

Ekstrakti grma anata i plemenite orhideje njeguju usne i daju im dragocjenu vlagu, sto nije čudo da ga slavne ljeptice ne prestaju hvaliti, a kako bi se naglasile konture usana tu je i odgovarajuća olovka iz iste kolekcije.

Zanimljivo je kako je i Meghan Markle na svom bajkovitom vjenčanju u svibnju 2018. nosila upravo ruž Charlotte Tilbury.

Charlotte Tilbury vjeruje da svatko u svakom trenutku zaslužuje osjećati se i izgledati kao najljepša verzija sebe.

'Ruž je komadić sreće koji možete ponijeti sa sobom bilo gdje', rekla je jednom prigodom slavna beauty mogulica koja svoj brend osnovala 2013. i od tad samo niže uspjehe, a među njezinim obožavateljicama i prijateljicama su i Kate Moss, Nicole Kidman, Amal Clooney, Gisele Bundchen...

Charlotte je bila oduvijek fascinirana make upom, a svi pamte njezin komentar na činjenicu kako 50 posto žena u Velikoj Britaniji ne koristi šminku. 'To je ludost - imaju oružje u svom arsenalu i ne koriste ga. Što se tiče mene, nosit ću smokey eyes do smrti', rekla je tad citirajući legendarnu Helenu Rubinstein koja je svojedobno izjavila kako 'nema ružnih žena samo lijenih'.