KRISTEN STEWART

'U štiklama se osjećam seksi 10 minuta, a onda kreće bol'

15.07.2016 u 18:48

Kristen Stewart

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kristen Stewart muza je Karla Lagerfelda i zaštitno lce Chanela, no mlada holivudska zvijezda poznata po grunge stilu odijevanja i praćenju vlastitih trendova otvoreno priznaje da joj je hodanje u štiklama pravo mučenje

Ovoga je proljeća na glamurozni canneski crveni tepih došla bosa da bi za obavezno fotografiranje obula visoke štikle. No ne krije da se u njima ne osjeća dobro i da jedva čeka da ih skine.

Tako je i za promotivnu turneju filmova 'Equals' i 'Cafe Society' Kristen spremno pozirala u glamuroznim kreacija s potpisom Chanela i dizajnerskim sandalama, no sa sobom je ipak nosila trenutačno joj najdraži par obuće, iznošene plave vansice.

Odmah nakon obaveznog fotografiranja na crvenom tepihu skinula je štikle i uskočila u tenisice te odradila konferenciju za medije.

'Obično sam opsjednuta neko vrijeme određenim tenisicama. Sad su u igri vansice s bijelim prugama sa strane', rekla je za Pret-a-Reporter Kisten koja je i u Cannesu nosila iste te tenisice.

'Iskreno, kad nosim štikle, osjećam se prilično moćno. Osjećam se seksi, a to traje možda 10 minuta, a onda kreće bol. Želim hodati osjećati zemlju ispod sebe. Kad više nikog nije briga što imam na sebi, skinem štikle kako bih osjetila tlo pod nogama', otkrila je glumica koja se najudobnije osjeća u tenisicama, trapericama i običnoj majici.