HIT KOMAD

U posljednje vrijeme sve više modnih ovisnica viđamo u ovoj originalnoj haljini, idealnoj za sve prigode

14.10.2019 u 13:08

Bionic
Reading

Otvorite li vodeće modne profile na Instagramu, u moru trendi stajlinga zasigurno ćete pronaći i ovu efektnu haljinu s potpisom skandinavske dizajnerice Stine Goya

Posljednjih godina skandinavski brendovi doživjeli su pravi 'bum' na modnoj sceni. Sve više skandinavskih modnih dizajnera opasno konkurira razvikanim modnim kućama, pa nije ni čudo da svako toliko modne ovisnice polude za nekim komadom s potpisom brendova kao što su Stand, Rotate ili Ganni.

Nedavno se na listi želja brojnih trendseterica našao novi hit komad s potpisom itekako voljenog skandinavskog brenda. Riječ je o efektnoj haljini sastavljenoj od kombinacije cvjetnih uzoraka s potpisom brenda Stine Goya. Ovaj brend je u proteklih godinu dana doživio nagli rast popularnosti, zahvaljujući svojim razigranim, originalnim, a opet vrlo nosivim modelima koji mame pažnju.

Haljina 'Maca' dugih rukava, laskavog 'A' kroja i popularne midi dužine idealna je za aktualne jesenske dane. Zahvaljujući svom živopisnom uzorku haljina je proteklih mjeseci postala iznimno popularna, pa nije ni čudo da iskače sa svih vodećih modnih profila na Instagramu.

Osim svog originalnog i upečatljivog uzorka, zahvaljujući kojem će svatko tko je nosi biti u centru pažnje, ova haljina je popularna i zbog toga što je odlična za razne prigode - od ispijanja kave na špici do vjenčanja, a sve ovisi o tome uz koje je se modne dodatke kombinira.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Full look 💘

Objavu dijeli Courtney Trop (@alwaysjudging)

Iako je njezina cijena malčice paprena (4000 kn), činjenica je da je investicija u statement haljinu poput ove, koju možete nositi većinu godine, uvijek mudar potez.

  • +4
Efektne haljine s potpisom brenda Stine Goya Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije