PRATI TRENDOVE

Ne krije modnu slabost: Jelena Rozga ne može se zasititi brenda koji obožavaju Hrvatice

31.05.2019 u 10:30

Bionic
Reading

U zagrebačkom klubu Velvet u četvrtak je predstavljen Sarajevo Film Festival koji je okupio brojna estradna imena, a među njima i Jelenu Rozgu. Ne baš najuspješnije usklađen stajling pjevačice spasila je genijalna haljina s potpisom skandinavskog brenda koji je u posljednjih godinu dana izazvao veliki 'bum' na modnoj sceni, a za njime luduju i brojne Hrvatice

Skandinavska moda nikad nije bila popularnija. Slojevito odijevanje, koje je godinama bilo zaštitni znak skandinavskih trendseterica, trenutno je veliki hit u svijetu, a sve veću popularnost na modnoj sceni uživaju i skandinavski brendovi, o čemu svjedoče ne samo brojne trendseterice koje ih odabiru, već i ogroman porast interesa za tjednima mode u Kopenhagenu, Stockholmu i Oslu.

Zasigurno najpopularniji skandinavski brend koji je osvojio cijeli svijet je Ganni. Kreacije dizajnerice Ditte Reffstrup posljednjih su mjeseci postale predmet žudnje svih vodećih trendseterica, a posebice ženstvene i chic haljine i suknje koje se rasprodaju brzinom munje.

VEČERNJE DRUŽENJE

Brojni poznati na predstavljanju 25. Sarajevo Film Festivala: Zrinka Cvitešić stigla u zanimljivom muškom društvu

Pogledaj galeriju

Ganni obožavaju brojne slavne fashionistice, uključujući Alexu Chung, Jeanette Friis Madsen, Lisu Aiken te holivudske ljepotice Margot Robbie, Jessica Alba, Selena Gomez i Kelly Ripa, a brend je omiljen i među poznatim Hrvaticama. Neke od njih su Iva Šarić i Olja Vori, ali i Jelena Rozga koju u posljednje vrijeme viđamo isključivo u Gannijevim kreacijama.

Lijepa pjevačica zablistala je na predstavljanju Sarajevo Film Festivala u prekrasnoj žutoj haljini na preklop koju krasi chic točkasti uzorak. Efektnu haljinu s potpisom brenda Ganni, čija cijena iznosi oko 2000 kuna, Splićanka je uskladila s ravnim kaubojkama koje nisu najsretnije rješenje, no zbog odlične haljine Jeleni ćemo ovaj put progledati kroz prste.

Jelena je prije tjedan dana za promociju knjige Josipe Pavičić Berardini odjenula bijelu bluzu A'marie i traperice s potpisom brenda Ganni, a stajling je začinila Balenciaga štiklama, Off-White torbom i Isabel Marant naušnicama.

Početkom travnja pjevačica je nosila i najpoželjniju suknju s potpisom ovog skandinavskog brenda za kojom su poludjele trendseterice. Jelena je tada prekrasnu točkastu suknju na preklop s volanima uskladila s crnom majicom, također s potpisom domaćeg brenda A'marie te crnom kožnom jaknom sa zlatnim detaljima, koja je dio Balmainove kolekcije za H&M.