nagradnjača

U Parku Orsula nastupa čuveni španjolski glazbenik i pjevač Diego Guerrero!

18.08.2017 u 10:15

Bionic
Reading

Od 28. lipnja svi zaljubljenici u glazbu uživali su u izdanjima Festivala Orsula koji je ove godine predstavio najbolje od suvremenog jazza, bossa nove, flamenca i drugih glazbenih žanrova

Organizatori festivala, Rezervat Lokrum i Park Orsula, ne kriju zadovoljstvo reakcijama publike na svakom od koncerata. Ovogodišnji festival pohodili su mahom svjetski umjetnici, a većina njih prvi put se susrela i s Dubrovnikom, koji ih je opčinio svojom ljepotom, no posebno su izrazili svoje oduševljenje atraktivnim prostorom Parka Orsula.

Za kraj festivala, 19. kolovoza u subotu, dolazi čuveni španjolski glazbenik i pjevač Diego Guerrero koji tradicionalnim flamenco stilom i jazzom pomiče granice klasične španjolske muzike. U Dubrovniku će predstaviti svoj novi album 'Vengo caminando', koji već sada proglašavaju jednim od najboljih albuma u zadnjih deset godina te koji spaja paletu zvučnih boja u kombinaciji s neodoljivom inteligencijom i poznavanjem stilova.

Diego Guerrero je poznat i po svojim jam sessionima u Madridu, na kojima se redovito pojavljuju svi relevantni muzičari kojima je flamenco blizak, ali i mlade nade koje dolaze učiti od najboljih.

Priliku da uživo čuju kako zvuči pravi španjolski flamenco jam session imaju Paula Godinić i Tomo Matičević.

Sudjeluj

Za sudjelovanje u nagradnjači klikni ovdje

ULAZNICE za koncert Diega Guerrera stoje 160 kuna. A ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta. Možete ih pronaći u Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3, te na internetskim stranicama: http://orsula-festival.com/karte i https://www.entrio.hr/events?s=orsula.