VJERNA SVOM STILU

U ovoj upečatljivoj haljini Idu Prester nemoguće je ne zamijetiti

16.08.2023 u 10:39

Bionic
Reading

Ida Prester, voditeljica, glazbenica, PR i kolumnistica, netipična mama dvojice zaigranih dječaka i supruga, uvijek privlači poglede zahvaljujući svojim odvažnim modnim izdanjima

Plavokosa Zagrepčanka rado se upušta u modne eksperimentira te nosi hrabre stajlinge kakve se mnogi ne bi usudili odjenuti.

Ida je ponovno potvrdila svoju titulu jedne od najoriginalnijih domaćih fashionistica, kojoj je i Fashion Guru prošle godine dodijelio laskavu titulu najbolje odjevene Hrvatice, u zanimljivom izdanju u kojem se pojavila na Sarajevo film festivalu.

  • +2
Ida Prester Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Zanimljiva haljina od načinjena od 'ljuskica' u efektnoj ljubičastoj boji te s američkim izrezom i rasporcima sa strane pristajala joj je kao salivena, a nadogradila ju je neobičnim salonkama sa srebrnim detaljima.

Klasični bob, kojim nikad ne možete pogriješiti, i prozračan make up dobro su se uklopili u ovaj chic look omiljene članice benda Lollobrigida.

Na crvenom tepihu SFF-a društvo joj je pravio suprug Ivan Peševski u crnom odijelu i bijelom T-shirtu, a par je poslao i snažnu poruku nakon velike tragedije u Gradačcu.