ZDRAV PROIZVOD

U ovoj slastici možete uživati bez grižnje savjesti

24.01.2014 u 21:31

Bionic
Reading

Vlasnici tvrtke Veseli Obrok d.o.o., Ivana Debelić i Nikica Gotovac, osnivači su brenda Twist Frozen Yogurt & Smoothies, a zahvaljujući njima u Hrvatskoj je nastala prava pomama za smrznutim jogurtom. Sada pak kreću u pravo osvajanje tržišta, pripreme za narednu turističku sezonu su počele, a drugim poduzetnicima nude mogućnost otkupljivanja franšize i otvaranja bara Twist Frozen Yogurt & Smoothie

Ivana Debelić i Nikica Gotovac

'Kad smo osnovali tvrtku Veseli Obrok d.o.o., koja je nositelj franšize Twist Frozen Yogurt, nadali smo se nekom polaganom širenju, i tako je sve i išlo lagano, nama prelagano. Pa smo odlučili promijeniti smjer kretanja i odmah smanjili troškove pokretanja poslovanja, ponudili gotov koncept zajedno s objektom poduzetnicima koji žele ući u franšizu i onda smo shvatili da nema polakog poslovanja, tržište se aktivno osvaja svakodnevno, novim konceptima i izvrsnom ponudom. Sigurni smo da ćete Twist Frozen Yogurt & Smoothies barove naći na puno dodatnih lokacija već u ovoj ljetnoj sezoni', kažu Ivana Debelić i Nikica Gotovac.

Nakon uspješno odrađene prošle sezone turističke sezone i otvorene još dvije prodajne lokacije, osnivači Twist Frozen Yogurt & Smoothiesa, tvrtka Veseli Obrok d.o.o izbacila je na tržište sasvim novi koncept. Tako danas nude cjelokupan know-how, objekt, inventar, stroj i opremu, repromaterijal, ambalažu za poslovanje, a potencijalni poduzetnik treba osigurati zemljište od šest m2 za ovu turističku sezonu.


'Smrznuti jogurt, smoothies i svježi sokovi su neizostavna ponuda na svim poznatim turističkim lokacijama, a tu smo prepoznali potencijal koji po jadranskoj obali još nije dovoljno iskorišten', navode vlasnici tvrtke i dodaju kako svaki poduzetnik koji se odluči otvoriti Twist Frozen Yogurt & Smoothie bar može računati na visoku profitabilnost proizvoda, na podršku u poslovanju i na proizvod za koji strani turisti ne pitaju za cijenu, jer su spremni platiti puno više za zdravi smrznuti jogurt, na koji su već naučeni, a po obali ga nema na dovoljno prodajnih lokacija', kažu vlasnici tvrtke.