NAOMIE HARRIS

U njezinu haljinu zaljubili smo se na prvi pogled

13.04.2018 u 14:48

Bionic
Reading

Filmski hit 'Rampage: Totalni kaos' stigao je i u hrvatske kino dvorane, a glavna zvijezda, glumica Naomie Harris, marljivo radi na njegovoj promociji. Lijepa britanska glumica tijekom gostovanja na BBC televiziji svih je oduševila ženstvenim izdanjem vrijedim svake pohvale

Na snimanje telvizijskog showa 'Graham Norton Show' britanska glumica Naomie Harris stigla je dobro pripremljena, bolje rečeno pripremljena od glave do pete. 41-godišnja ljepotica, koja trenutno promovira svoj novi znanstveno-fantastični film 'Rampage: Totalni kaos', stigla je u studio BBC-a u elegantnoj lepršavoj kreaciji koja osvaja na prvu.

Slavna ljepotica, koja se proslavila ulogom u post-apokaliptičnom filmu '28 dana kasnije', odabrala je efektnu dvobojnu midi haljinu s okomito ušivenim šarenim resicama s potpisom dizajnera Dereka Lama.

  • +19
Naomie Harris Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blijedoružičasta haljina jednostavnog kroja, koja je sa stražnje strane u potpunosti crne boje, naglasila je ljepotičine obline i vitku figuru, a svoj elegatni stajling glumica je upotpunila bordo štiklama s potpisom modne kuće Jimmy Choo te 'clutch' torbicom puderaste boje sa zlatnim obrubom brenda Hunting Season.

Tko god brine o stajlingu lijepe Britanke, odrađuje odličan posao. U posljednje vrijeme, zvijezda 'Pirata s Kariba' ne prestaje privlačiti pažnju svojim modnim odabirima. Tamnoputa brineta u srijedu je na londonskoj premijeri filma s lakoćom zasjenila konkurenciju na crvenom tepihu, zablistavši u Guccijevoj statement kreaciji, a nekoliko dana prije toga slavna ljepotica pojavila se Šangaju u spektakularnoj couture haljini s potpisom modne kuće Schiaparelli.

  • +10
Naomie Harris Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia