JEDINSTVENA NAOMIE

Njoj s lakoćom polazi od ruke zasjeniti ljepotice na crvenom tepihu

12.04.2018 u 10:55

Bionic
Reading

Poznata po pomaknutom stilu odijevanja s odmjerenom dozom elegancije i outfitima koji plijene pažnju, britanska glumica Naomie Harris briljirala je na crvenom tepihu londonske premijere filma 'Rampage: Totalni kaos'

Osim ulogama u hvaljenim filmovima, Naomie Harris može se pohvaliti stilom koji joj je osigurao titulu jedne od najbolje odjevenih glumica na crvenim tepisima glamuroznih događanja.

Na londonskoj premijeri filma 'Rampage: Totalni kaos' , u kojem tumači ulogu doktorice Kate Caldwell, Naomie je plijenila poglede u otkačenoj kombinaciji s potpisom modne kuće Gucci. Ovaj slavan talijanski brend na čelu s dizajnerom Alessandrom Micheleom posljednjih sezona vrijedno servira jedinstvene i modno pomaknute kreacije koje imaju pravu vojsku obožavatelja.

  • +48
Gucci FW 2018/2019 Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za hod crvenim tepihom u društvu filmskog kolege Dwaynea 'The Rock' Johnsona, Naomie je odabrala hlače ravnih nogavica u efektnoj nijansi plave pridruživši im crni blejzer s detaljima poput naglašenih ramena, blještavih cirkona, ubojitog V-izreza dekoltea i predimenzionirane mašne u boji fuksije.

  • +10
Naomie Harris Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svečano izdanje u maniri 80-ih, lijepa glumica začinila je crnim štiklama tankih remenčića, decentnim srebrnim nakitom i frizurom strogog boba s ombre efektom.

Svjetsku prepoznatljivost Naomie je ostvarila ulogom kultne Moneypenny u filmu 'Skyfall' o britanskom tajnom agentu Jamesu Bondu. Zahvaljujući spomenutoj ulozi uspjela je ući u povijest kao prva tamnoputa glumica u ulozi tajnice šefice britanske tajne službe i prva Moneypenny koja nije odoljela šarmu tajnog agenta 007.