MODNA PETICA

Ovo je oskarovski stajling o kojem će se još dugo pričati

27.02.2017 u 11:42

  • +8

Naomie Harris

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Bionic
Reading

Naomie Harris nije osvojila Oscara za sporednu ulogu u filmu Moonlight, ali da postoji nagrada za jednu od najbolje odjevenih glumica na crvenom tepihu, ona bi bila opasna konkurentica ostalim ljepoticama

Poznata po pomaknutom stilu odijevanja s odmjerenom dozom elegancije i outfitima koji plijene pažnju, Naomie Harris briljirala je na 89. po redu dodjeli filmskih nagrada Oscar.

Bijela haljina s potpisom Rafa Simonsa za modnu kuću Calvin Klein bila je pravo osvježenje među kreacijama na crvenom tepihu. Zgodna je glumica doista blistala u uskoj haljini s izraženim topom koji je djelomično bio odvojen od kreacije, a pozadi ju je krasio dugi plašt.

Naomie Harris
Naomie Harris Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako piše Hollywood Reporter, stajling za Naomie osmislila je stilistica Nola Singer, ali uz upečatljivu haljinu jednako su zanimljive i žute štikle. Zavodljive štikle su od žute brušene kože iz jesenske kolekcije Calvina Kleina za 2017. Posebno su zanimljive jer su sjajni kristali na različitim mjestima, a kako je haljina naprijed kraća i cipele su došle do izražaja.

  • +32
Crveni tepih Oscar 2017. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odličnoj haljini i jednako zanimljivim cipelama glumica je uz pomoć stilistice dodala skupocjene Bulgari dijamantne naušnice, ali dodjela Oscara prava je prilika za glamurozne detalje. Odjeću Rafa Simonsa nosile su i Naomine kolege iz filma 'Moonlight': Trevante Rhodes, Ashton Sanders te Alex R. Hibbert. Simsons je nedavno prvi puta prikazao kolekciju za modnu kući Calvin Klein na njujorškom Tjednu mode, a izjavio je kako je počašćen što je imao priliku raditi s glumcima iz filma 'Moonlight' te ih odjenuti za tako važnu dodjelu nagrada.