skrivena poruka?

U najlaskavijim hlačama sezone J.Lo pokazala trbušnjake, ali svima je za oko zapeo jedan detalj

11.06.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Ljeto je pred vratima, a Jennifer Lopez itekako je spremna. Na ulicama Los Angelesa prošetala se u stajlingu koji ističe njezino oblikovano tijelo, a mnogima su za oko zapela i još dva detalje – vjenčani i zaručnički prsten na ruci

Slobodno poslijepodne Jennifer Lopez iskoristila je za druženje s 16-godišnjom kćeri Emme, a slavna mama i kći snimljene su u šetnji ulicama Los Angelesa. Za tu prigodu Jennifer, koja je prije koji dan u Santa Monici oduševila laskavom končanom haljinom, sada je posegnula za nešto ležernijim, no i dalje vrlo zavodljivim stajlingom.

Minimalistički i urbani stajling J.Lo je sastavila od jednostavne bijele majice bez rukava i širokih kaki hlača visokog struka. Nenametljiv stajling u vječno elegantnim bojama J.Lo je 'podignula' zlatnim Jennifer Fisher naušnicama, Bottega Veneta sunčanim naočalama s okvirima u zlatnoj boji i bijelim K-SWISS Classic PF tenisicama s platformom koje se prodaju za 70 eura.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U posljednje vrijem, kad ne dolazi na Met Gali u Schiaparelli Haute Couture haljini prekrivenoj s 2,5 milijuna perlica i kristala koju je stilizirao Rob Zangardi – 'Jenny from the block' usavršava jednostavnu, ali elegantnu ljetnu uniformu kod koje vrijedi jednostavno pravilo 'manje je više'.

NO PRSTEN JE NA RUCI

Jennifer Lopez u haljini kojom je jasno pokazala Benu Afflecku što sve gubi

Pogledaj galeriju

A ono što mnogima, uz ovaj udoban, a stilski besprijekoran stajling, je zapelo za oko bilo je prstenje na Jenniferinoj ruci. Naime, nakon vijesti kako ona i njezin suprug Ben, uslijed razvoda o kojem se neprestano priča posljednjih tjedana, prodaju svoju vilu za 65 milijuna dolara, Jennifer je na ruku vratila vjenčani i zaručnički prsten. Taj detalj nikome nije promaknuo te je samo potaknuo daljnje spekualcije je li doista na pomolu razvod trenutno jednog od najaslavnijih parova.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević