ZANOSNA BIVŠA MISICA

U kinu su svi piljili samo u nju

21.01.2014 u 10:02

  • +7

Poznati na premijeri filma Američki varalice

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Mnoge slavne face pohrlile su pogledati novi kino hit nominiran u čak 10 kategorija za Oscara, 'Američki varalice'

Rene Bitorajac sa suprugom, Daniela Trbović, Barbara Kolar, Žanamari Lalić, Zoran Primorac i Ivana Ergić samo su neka od poznatih lica koja su uživala na premijeri filma 'Američki varalice' koji je nominiran u čak 10 kategorija za nagradu Oscar.

Lijepa bivša misica Ivana Ergić stigla je u ugodnom muškom društvu, a pred fotoobjektivom je rado pozirala ponosno pokazavši vitku liniju. Iako joj mnogi zamjeraju da je previše vitka, ljepotica se, čini se, jako dobro osjeća u svojoj koži. Lijepa manekenka toliko zrači seksipilom da nije ni čudo da su svi okupljeni piljili samo u nju.


U filmu 'Američki varalice' redatelja Davida O. Russella glavne su uloge ostvarili Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper i Jennifer Lawrence – svi redom nominirani u svojim glumačkim kategorijama za prestižnu nagradu Oscar. Glumice Amy Adams i Jennifer Lawrence već su osvojile nagradu Zlatni globus za najbolju glavnu odnosno sporednu glumicu, a također su glavni favoriti i za Oscara. Osim tih nagrada, film 'Američki varalice' osvojio je nagradu Zlatni globus za najbolji film godine, a još prije mjesec dana Udruženje kritičara New Yorka također ga je proglasilo najboljim filmskim ostvarenjem 2013. godine.