'PALA' JE I DOJA CAT

Samo mu je nebo granica: Juraj Zigman ostvario još jednu suradnju o kojoj se priča

16.01.2022 u 12:41

Bionic
Reading

Nakon dodjele People's Choice Awardsa jedino o kome se pričalo bila je pjevačica Christina Aguilera i njezin izazovan stajling, za koji je zaslužan 'naše gore list' Juraj Zigman. Na njegovu suradnju nismo dugo čekali, a domaći dizajner već se pohvalio novim uspjehom

Prije nekoliko dana na svom je Instagram profilu hrvatski dizajner Juraj Zigman objavio izazovan kostim u bijeloj boji, pozivajući svoje pratitelje da probaju pogoditi s kime mu je sada uspjelo ostvariti suradnju. Većina njih pogodila je, što je potvrdio potom i sam Zigman, da je ovoga puta odjenuo Doja Cat.

Komplimenti i pohvale na račun izrade i izazovnosti nisu izostale, a za koju je prigodu napravljen ovaj custom made kostim, još uvijek nije poznato.

Inače, prije samo mjesec dana čak dvije kreacije Juraja Zigmana nosila je na dodjeli nagrada People's Choice Awards Christina Aguilera, čime se dizajner isto tako pohvalio na društvenim mrežama. 'Počašćen sam što sam bio dio jedinstvenog nastupa glazbene ikone. Čestitam! Christina u dvije Zigman kreacije za People's Choice!'

Pjevačica je na svečanoj večeri u Santa Monici primila nagradu Music Icon, koja se dodjeluje za iznimna postignuća u svijetu glazbe, a na pozornici se, osim u spomenutom kombinezonu, pojavila i u dramatičnoj crnoj haljini. Korzet haljina ukrašena raskošnim volanima, tilom i prozirnim umetcima pokazala se kao još jedan sjajan i prije svega upečatljiv izbor za pjevačičin nastup.

  • +5
Christina Aguilera u Zigmanovim kreacijama Izvor: Profimedia / Autor: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Doja Cat i Christina Aguilera samo su posljednje u podužoj listi suradnji sa svjetskim facama za našeg Juraja Zigmana.