DANIELA MARASOVIĆ KRSTULOVIĆ

U haljini svog omiljenog brenda: Bivša prva dama Splita plijenila elegancijom u noćnom izlasku

11.07.2021 u 09:47

Bionic
Reading

Poput brojnih poznatih lica, veliko finale 61. izdanja Splitskog festivala na Prokurativama nije željela propustiti ni bivša prva dama Splita, Daniela Marasović Krstulović. Poznata po impresivnoj kolekciji haljina s potpisom britanskog brenda Self Portrait, sada se pohvalila najnovijom

U društvu prijateljica, supruga bivšeg splitskog gradonačelnika uživala je u nastupima brojnih izvođača s domaće glazbene scene, a da i ovoga puta ništa nije željela prepustiti slučaju kada je o modi riječ, potvrdila je pojavom u efektnoj haljini svog omiljenog brenda, naglasivši ju zanimljivim, bijelim naušnicama.

  • +30
Finale Splitskog festivala Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Ljetni mjeseci tradicionalno su rezervirani za različite inačice bijelih haljina koje predstavljaju idealnu alternativu crnim, a odabir Daniele Marasović Krstulović pao je na laskav model u znaku laserske čipke – zaštitnog znaka njezinog omiljenog modnog brenda, Self Portrait.

Padajućeg rukava u formi volana, spomenuta haljina na stranicama brojnih modnih trgovina u potpunosti je rasprodana, a cijena joj je iznosila od oko četiri tisuće kuna.