DANIELA MARASOVIĆ KRSTULOVIĆ

Supruga splitskog gradonačelnika ovoga je puta iznenadila modnim odabirom

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 07.05.2021 16:25
  • Objavljeno 07.05.2021 u 15:07
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Još uvijek aktualni splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom sudjelovao je na središnjem euharistijskom slavlju u povodu proslave svetoga Dujma – zaštitnika grada Splita

Da modu ima u malom prstu, još uvijek aktualna prva dama Splita do sada je imala priliku dokazati na mnoštvu javnih događanja, a i u posljednjim danima suprugova mandata ništa nije prepustila slučaju.

Ispred splitske katedrale sv. Dujma, u kojoj je održana misa u čast zaštitniku Splita, poznata liječnica plijenila je pozornost izdanjem u nježnoplavoj haljini ukrašenoj cvjetnim uzorkom. Taj odabir mnoge je iznenadio jer se gradonačelnikova supruga do sada u većini slučajeva pojavljivala u jednobojnim haljinama poznatog britanskog brenda.

Tijekom suprugova mandata Daniela Marasović Krstulović nerijetko je pokazivala naklonost haljinama s potpisom londonskog brenda Self-Portrait, a poput njih, i njezin najnoviji model krasi detalj laserske čipke - ovoga puta istaknut na ovratniku.

Andro Krstulović Opara sa suprugom Danielom

Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Dizajna po uzoru na boho modele, njezina efektna haljina također se isticala detaljem zvonolikih rukava dok je cvjetni uzorak strateški istaknut na pojedinim dijelovima kreacije.

Izdanje u proljetnom duhu supruga splitskog gradonačelnika i ovoga puta vješto je stilizirala efektnim dodacima. Njezin odabir pao je na zlatni nakit vintage izgleda i torbicu clutch dok je na licu nosila masku koju je, poput haljine, krasio cvjetni uzorak.