SURADNJA S TOP DIZAJNERIMA

U H&M stiže donje rublje Sonije Rykiel

28.09.2009 u 13:11

Bionic
Reading

Sonia Rykiel iduća je u nizu dizajnera koje angažira popularni brand H&M. Kolekcija koju će za popularni lanac dućana kreirati Rykiel odnosi se na donje rublje za sezonu jesen/zima, a uslijedit će i kolekcija pletenih odjevnih krpica za proljeće/ljeto

U žiži pozornosti u H&M-u su cipelice s potpisom Jimmija Chooa, no već se spremaju nove poslastice: najprije stiže kolekcija donjeg rublja Sonia Rykiel, a već u veljaći moći ćemo uživati i u njezinim pleteninama i modnim dodacima. Po cijenama koje će ipak biti pristupačnije širem krugu dama.

'Ova suradnja odlično se uklapa u našu filozofiju. Kolekcija donjeg rublja Sonia Rykiel za H&M odličan je način da svoje modne zakone, ali i stavove koje zastupamo, ponudimo velikom broju žena u cijelom svijetu. To je i odličan način da zaokružimo ovu poslovnu godinu', rekla je Nathalie Rykiel, umjetnička direktorica tvrtke u obiteljskom vlasništvu.

Kako je naglasila Rykiel, kolekcija pletenina u trgovine H&M-a stići će u veljači iduće godine. Pletenine će biti klasičnih krojeva, vedrih boja, a tu će kolekciju popratiti i modni dodaci s potpisom ove slavne dizajnerice. Namijenjena je ženama, ali i za bebe i djecu od 18 mjeseci do osam godina.

Dizajnerski komadi bit će dostupni u 1.500 dućana širom svijeta.