MAGNET ZA POGLEDE

U crvenom od glave do pete: Kraljica Maxima ne krije svoju ljubav prema vedrim bojama

26.01.2022 u 13:00

Bionic
Reading

Uvijek sjajno odjevena, nizozemska kraljica Maxima miljenica je modnog svijeta zbog svoje stilske odvažnosti

Hrabra i originalna nizozemska kraljica doživljava modu kao igru i nimalo se ne boji modnih iskoraka.

Jedna od najomiljenijih pripadnica nizozemske kraljevske obitelji, osim što rado nosi neobične uzorke, vedre boje ili odvažne krojeve, voli monokromatske kombinacije.

Zato nimalo ne čudi to da se svako pojavljivanje uvijek nasmijane kraljice pretvori u pravi modni happening.

  • +7
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Patrick Van EMST / AFP / Profimedia

Plavokosa kraljica neodoljivog osmijeha, inače rođena Argentinka, ponovno je pokazala da je velika ljubiteljica takvih kreacija i prilikom posjeta Amersfoortu, kad je plijenila poglede u crvenoj od glave do pete.

Baš poput drugih sjajno odjevenih dama s kraljevskih dvora, kraljice Letizije, princeze Mary ili Kate Middleton, riječ je o komadima koje je kraljica Maxima već nosila u nekim ranijim prigodama.

UVIJEK DRUKČIJA

Nju je nemoguće ne primijetiti: Teško je ostati ravnodušan na upečatljiv stajling kraljice Maxime u boji vina

Pogledaj galeriju

Efektna pelerina (Valentino), haljina zanimljivog kroja koja prati liniju tijela (najvjerojatnije kreacija belgijskog brenda Natan), salonke Gianvita Rossija od brušene kože u istom tonu crvene i torbica s potpisom Chanela pokazali su se odličnim izborom, a ova modna odlikašica elegantni stajling upotpunila je ležernom punđom i diskretnim make upom.

Inače, prije nego je ušla u kraljevsku obitelj, zgodna Argentinka rođena kao Maxima Zorreguieta završila je studij međunarodnih financija, a 2002. vjenčala je s nasljednikom nizozemske krune Willem-Alexanderom, s kojim ima tri kćeri.