PRVA DAMA FRANCUSKE

Tako jednostavno, a tako efektno: Brigitte Macron inspiracija je za mnoge zaljubljenice u poslovnu eleganciju

26.01.2022 u 10:01

Bionic
Reading

Brigitte Macron, prva dama Francuske, svoj je modni stil, koji bi se mogao definirati kao sofisticiran, elegantan i s neodoljivom francuskom vibrom, dovela do savršenstva

Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, 24 godine starija od njega, jako dobro zna što joj pristaje pa u njezinoj garderobi nema mjesta za modne eksperimente.

Njezin ormar prepun je savršeno krojenih kaputa, sakoa, hlača cigareta kroja, skinny traperica, kraćih haljina retro stila koje prate figuru...

Stoga nimalo ne čudi to da su Vogue i prestižni Vanity Fair samo neke od poznatih publikacija koje su 68-godišnju Francuskinju uvrstile na svoje ljestvice najbolje odjevenih dama u svijetu.

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je uglavnom viđamo u njezinim omiljenim bojama, tamnoplavoj, crnoj, sivoj, bijeloj ili bež, Brigitte se prilikom posjeta 'kući obitelji' u bolnici u Besançonu pomalo neočekivano odlučila za nijansu u kojoj je ne viđamo često.

Prva dama Francuske odabrala je toplu smeđu nijansu, koja ove godine doživljava veliki comeback te je uvijek odlično rješenje za jesensko-zimsku sezonu.

Elegantan look Brigitte Macron nadahnut će zasigurno mnoge ljubiteljice poslovne elegancije, a ova osmislila je vrlo jednostavnu no efektnu kombinaciju.

Savršeno skrojeno odijelo s hlačama spojila je s bijelom košuljom i udobnim combat gležnjačama te kreirala moderan poslovni stajling.