UPUCAVANJE KOJE PALI

U čemu muškarci griješe kad prilaze ženi

14.02.2013 u 07:55

Bionic
Reading

Je li itko učio muškarce kako razgovarati sa ženama i kako osvojiti njihova srca? Zbog nespretnog razgovora, često ste možda upropastili šansu za nešto više, a evo što trebate učiniti idući put

1. Probajte razgovarati o emotivnim stvarima poput djetinjstva, majčinstva, planovima za budućnost ili strastima u životu. Takvi će razgovori stvoriti most za druge poveznice između vas.

2. Žene vole muškarce koji znaju što žele i koji će ih voditi, piše Lol Fanatic. Jednako tako vodite i razgovor, umjesto da je pustite da priča i istovremeno razmišlja što će vas sljedeće pitati.

3. Pripazite kako se ponašate dok govorite. Možda niste svjesni, ali možete, primjerice, biti preblizu osobe kojoj govorite što mnoge nervira. Gledajte njezine reakcije ako primijetite da nešto nije uredu, jer je možda zbog vašeg ponašanja.

Budite iskreni i zabavni
4. Budite zabavni, a ne smiješni. Žene privlače muškarci uz koje se dobro zabavljaju, a ne da im se smiju zajedno s prijateljicama.

5. Zezajte se. Jedan od najlakših načina da započnete razgovor je taj da budete opušteni i da se zezate. Prisjetite se kako je sve bilo jednostavno u djetinjstvu i to treba primijeniti u ovim situacijama.

6. Intimni razgovori velik su korak, ali žene obožavaju ako ste spremni pričati o sebi.

7. Također možete pričati i njoj, odnosno što mislite i kakvom je osobom vidite.

8. Nemojte dijeliti previše komplimenata jer će misliti da to radite jer želite seks za jednu noć.

9. Probajte izbjeći pitanja kao da ste na intervjuu za posao i umjesto toga radije izrecite neka svoja opažanja i misli.

10. Ne skrivajte se iza fraza i budite iskreni o svojim osnovnim životnim planovima, hobijima i željama.

11. Kada bude zgodno, pokažite joj da vas privlači, jer će vas inače staviti u kategoriju prijatelja.

12. I nemojte odmah otkriti sve karte, jer žene također vole uzbuđenja i napetosti. Ako odmah sve otkrijete, izgubit će interes i bit će joj dosadno.

Najbolji način za pristup i razgovor sa ženom je taj da zamislite što bi vama bilo zanimljivo i napeto pa to pretočite u ugodno čavrljanje.