POVRATAK SA STILOM

Trudna Kate Middleton izgleda bolje no ikad: Blista u omiljenoj haljini

08.11.2017 u 10:41

Bionic
Reading

Omiljena članica engleske kraljevske obitelji nakon izbivanja od svojih dužnosti zbog mučnina u trećoj trudnoći, vratila se u velikom stilu na humanitarnom događanju u Kensingtonskoj palači

Kate Middleton ovoga je puta igrala na sigurno pa se odlučila za jednu od njoj najdražih tkanina - čipku. U lijepoj crnoj haljini koju potpisuje Diane Von Furstenberg, prelijepa vojvotkinja od Cambridgea izgledala je dostojno princeze.

Ukoliko vam se haljina čini odnekud poznata, Kate ju je već nosila.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, ovu kreaciju za koju je dobila bezbroj komplimenata, nosila je 2014. dok je bila trudna s princezom Charlotte.

  • +3
Kate Middleton haljinu Diane Von Furstenberg nosila je 2014. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova bezvremenska haljina jednostavnog kroja lijepo je naglasila vitku liniju vojvotkinja od Cambridgea kojoj se jedva nazire trudnički trbuščić.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa trudnica koja iščekuje treće dijete u travnju, besprijekoran je look upotpunila bogatim uvojcima i diskretnim make-upom, a od nakita je nosila dijamantnu narukvicu i odgovarajuće naušnice.

  • +14
Trudnička izdanja Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, čipka je jedna od omiljenih tkanina koju Kate Middleton rado nosi u svečanim prigodama, pa smo je mogli vidjeti, osim u klasičnoj crnoj, i u zelenoj, bež i ružičastoj varijanti. 

Treće dijete u obitelj princa Williama i princeze Kate stiže na proljeće, a Kensingtonska palača je povodom toga poslala i službeno priopćenje.

'Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea presretni su što s vama mogu podijeliti vijest da dijete očekuju u travnju', stoji u priopćenju iz palače Kensington u kojem bračni par najavljuje i turneju po Norveškoj i Švedskoj početkom 2018.