razne kreacije

Kako je Kate Middleton mijenjala stil kroz godine

31.10.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Kate Middleton tijekom godina postala je prava modna ikona i inspiracija ženama diljem svijeta. Svojim elegantnim outfitima očarala je i brojne modne kritičare. No, nije oduvijek bilo tako, a s godinama se mijenjao i njezin stil

Danas je jedna od vodećih modnih ikona i sinonim za eleganciju, no vojvotkinja od Cambridgea svoj je stil izoštrila tek ulaskom u kraljevsku obitelj, kada je uz titulu dobila i naputke o strogom kodeksu odijevanja.

Sve do tada, Kate Middleton je poput svake mlade djevojke pratila trendove, pa je nerijetko znala biti viđena u vrlo oskudnim kombinacijama u kakvim ju je danas gotovo nemoguće vidjeti.

  • +25
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fotografije iz njezinih studentskih dana pokazuju između ostalog i da se lijepa vojvotkinja znala itekako dobro zabaviti, a za noćne je provode birala krojeve koji su naglašavali njezinu vitku liniju.

Pritom su noge najčešće bile u prvom planu, dok je duboke dekoltee i tada izbjegavala.

Prema odabiru kreacija ne može se sa sigurnošću reći ni koja joj je najdraža boja jer je nosila razne varijante u kojima niti jedna nije prednjačila.

Vidjelo se tu i šljokičastih outfita, kričavih boja, satenskih materijala, trapera, a onda je postepeno ulaskom u najpoznatiju kraljevsku obitelj svoj stil definirala i napravila zaokret prema elegantnijim, ali uvijek jako konzervativnim outfitima.

  • +14
Trudnička izdanja Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otmjenim kreacijama koje su uvijek primjerene prilikama u kojima se nalazi, Kate dodaje i dozu glamura nekim od komada skupocjenog nakita iz svoje bogate kolekcije.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia