SVE JE IZNENADILA

Kate Middeton u nikad viđenom izdanju

31.10.2017 u 14:35

Bionic
Reading

Trudna Kate Middleton posljednjih se mjesec i pol nije pojavljivala u javnosti zbog jakih mučnina, ali sada je, čini se, sve to iza nje. U zadnjem izlasku u javnost lijepa vojvotkinja sve je iznenadila odabirom garderobe

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se u utorak u britanskom nacionalnom teniskom centru te je sudjelovala na otvorenju programa koji potiče djecu na bavljenje sportskim aktivnostima.

Za svoje je pojavljivanje na ovom sportskom događanju odabrala i primjeren outfit, a pritom i ugodno iznenadila mnoge. Naime iako je Kate Middleton za neka sportska natjecanja na kojima smo ju imali prilike viđati znala biti ležernije odjevena, nikada se javnosti nije pokazala u trenirci.

  • +18
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crna šuškava trenirka i bijele Nikeove tenisice 35-godišnjakinji pristaju kao saliveni, a iako je u drugom stanju, trbuščić se ispod trenirke ni ne nazire.

Omiljena članica britanske kraljevske obitelji u jednom je trenutku uzela reket u ruke i pokazala svoj talent, čime je još više zadivila okupljene.

  • +2
Kate Middleton, Wimbledon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pokazala je pritom i da je, unatoč jakim mučninama s kojima se bori i u trećoj trudnoći, sada jako dobro. Zna se između ostalog da Kate strastveno voli tenis, a budući da joj je kraljica Elizabeta II prošle godine predala ulogu predstavnice udruge All England Lawn Tennis Club, još više iskazuje ljubav prema bijelom sportu.

Zato već godinama ne propušta nijedno tenisko natjecanje u svojoj zemlji, a najdraži turnir joj je naravno Wimbledon. 'Oduvijek sam pratila Wimbledon, to je bio dio mog odrastanja. On je izuzetno bitan dio engleskog ljeta i mislim da zaista inspirira mlade, baš kao što je inspirirao mene dok sam bila mlada', rekla je jednom prilikom Kate Middleton.