MEĐUNARODNA PRIZNANJA

TripAdvisor nagradio Valamarove hotele

11.06.2013 u 09:36

Bionic
Reading

Najvažniji svjetski portal za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu - TripAdvisor - dodijelio je prestižnu nagradu Certificate of Excellence 2013 hotelima Pical, Fortuna, Valamar Club Tamaris, Valamar Diamant, Valamar Crystal, Valamar Rubin, Valamar Lacroma Dubrovnik i Valamar Dubrovnik President

Ovo priznanje je rezervirano za 10 posto hotela na turistima poznatom portalu, a dodjeljuje se na osnovi stalno visokih ocjena gostiju te izvrsnosti u poslovanju.

Obiteljski hotel Valamar Club Tamaris jedan je od najboljih hrvatskih klub-hotela smješten na šumovitom poluotoku Lanterna kraj Poreča, uz prekrasne plaže svih vrsta. Idealan je za aktivan odmor i zabavu cijele obitelji.

Valamar Diamant, sport i wellness hotel u Poreču, na samo je deset minuta šetnje od povijesne jezgre grada u oazi borovine i čistih plaža. Prvi je izbor za kombinaciju aktivnog odmora, opuštanja i izvanserijske gastro bife ponude. Hotel nema premca u ponudi raznovrsnih rekreacijskih sadržaja.

Valamar Lacroma Dubrovnik jedan je od najboljih i vrhunskih dubrovačkih hotela na čuveno lijepom poluotoku Babin kuk te nudi najvišu razinu usluga i sadržaja za one koji žele uživati u prvoklasnoj kvaliteti, a Valamar Dubrovnik President čini nezaobilazan izbor za romantične jer je smješten na samo 15 minuta hoda od staroga grada.

Osim ovog priznanja, TripAdvisor je uvrstio dubrovački hotel Valamar Lacroma Dubrovnik među TOP 25 hotela u Hrvatskoj (TOP 25 Hotels in Croatia), i to na visoko osmo mjesto na temelju izbora gostiju. Također, 2013 Travellers’ Choice Award dodijeljen je i hotelu Valamar Riviera. U kategoriji TOP 10 hotela prema omjeru cijene i kvalitete (TOP 10 Bargain Hotels in Croatia) našao se i Valamarov hotel Pical.