ZIMSKI HIT

Tri razloga zašto biste ovu jaknu trebali imati

07.12.2016 u 14:43

Bionic
Reading

Imate li neobjašnjivu potrebu za kupnjom tople pernate jakne? Niste jedini. Pernati primjerci jakni glavni su trend u aktualnoj sezoni, a ovo su tri jako dobra razloga zašto biste ih ove zime trebali uzeti u obzir

Nakon nekoliko zimskih sezona uvjerljive vladavine parki, takozvanog toplog rođaka pernatih jakni, čini se da je njihovoj dugoj popularnosti napokon došao kraj.

Modeli pernatih jakni inspirirani dizajnerskim

Mnogi modeli pernatih jakni poharali su piste u sklopu predstavljanja aktualnih dizajnerskih kolekcija. Jedan specifičan pernati primjerak crvene boje modne kuće Balenciaga postao je pravi it komad sezone. Ova jakna  od 22 tisuće kuna rasprodana je istog dana kad se našla u web-trgovini ove poznate modne kuće.

High street brendovi, međutim, ponudili su svoje verzije trendovskih jakni pristupačnih modnim ovisnicama, s detaljima inspiriranim već viđenim dizajnerskim primjercima poput kiparske siluete i upečatljive crvene boje.

Rezultati modnih pretraživanja

Modna platforma Lyst nedavno je izišla u javnost s podacima o tome koji odjevni komadi slove za glavne trendove aktualne sezone. Modni tim Lyst primijetio je da je pernatim jaknama počela rasti popularnost mnogo ranije od uobičajenog. Iako se veća potraga za njima uglavnom manifestira u zimskim mjesecima, ove godine potražnja je počela znatno ranije od predviđenog. Brza pretraživanja na platformi Google Trends također donose identičan modni scenarij - ove godine stotine ljudi još od kolovoza svakodnevno pretražuju termin 'pernate jakne'.

Rihanna

Gotovo sve što odjene megapopularna Rihanna silom prilika postane veliki modni trend. Proteklih mjeseci ova talentirana ljepotica s Barbadosa s posebnim i upečatljivim smislom za modu u kratko se vrijeme pojavila u mnogim predimenzioniranim modelima pernatih jakni, što je dovoljan dokaz njihove velike modne popularnosti.

On Friday Rihanna was also seen shopping at Harrods in London. More pics ➡️ www.rihannavault.com

Fotografiju objavljuje Rihanna Daily (@rihannadaily)