pripremaju li se i u vašem domu?

Tri mirisne slastice za nadolazeće blagdane

19.12.2023 u 11:27

Bionic
Reading

Blagdanski ugođaj ne može biti potpun bez slatkih delicija koje upotpunjavaju naš dom mirisom cimeta, vanilije i limuna.

Zajednička priprema božićnih kolača idealna je prilika za obiteljsko druženje i prenošenje tradicionalnih recepata na nove generacije, a inovativni kućanski aparati njihovu pripremu čine zabavnijom i jednostavnijom nego ikad prije.

Sušeno i kandirano voće

Panettone je tradicionalni talijanski kolač koji je postao pravo obilježje Božića diljem svijeta. Sočan, prozračni kolač od dizanog tijesta pun komadića sušenog voća, arancina i orašastih plodova, uz nekoliko kapi ruma, ispunit će svaki kutak doma neodoljivim mirisom. Kod pripreme je važno strpljenje, pridržavanje recepta i kvalitetna pećnica. Samsung Dual Cook pećnica s Dual Cook Steam™ funkcijom osigurat će da vaš panettone bude savršeno pečen i sočan zahvaljujući pari koja sprječava njegovo isušivanje.

Ova funkcija također omogućava istovremenu pripremu više jela pomoću različitih postavki, dok kapacitet od 76L osigurava dovoljno prostora za njihovu pripremu.

Slatka karamela

Slatki miris mlijeka i karamele može značiti samo jedno – priprema se rožata. Tradicionalni desert koji je ime dobio po rakiji od ruža ili rozulinu koji mu daje prepoznatljivu mirisnu aromu, neizostavna je slastica mnogih blagdanskih stolova. Za pripremu nije potrebno puno sastojaka, no kako bi rožata bila besprijekorna dobro će vam doći pomoć kvalitetnih kućanskih uređaja. Rožatu možete ispeći u Samsung Dual Cook pećnici uz opciju Dodaj paru koja će osigurati da ova blagdanska delicija ispadne baš onako kako treba. Kada je rožata pečena, ohladite ju na sobnoj temperaturi, a preko noći je ostavite u Samsung hladnjaku.

Prilagodljiv Bespoke dizajn i SpaceMax™ tehnologija osiguravaju dovoljno prostora za pohranu svih slatkih kreacija, dok Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku kako bi vaš omiljeni desert duže sačuvao svježinu i aromu. Kako bi i vaš hladnjak bio duže očuvan, Samsung donosi i 20 godina jamstva na digitalni inverter hladnjaka.

Miris limunove korice

Fritule su mnogima omiljen adventski desert kojemu je teško odoljeti. Prženo tijesto opojnog mirisa limunove korice i vanilin šećera mami osmijehe na lica svih uzrasta. Jedan od trikova savršeno pečenih, zlatnih fritula je žličica jakog alkoholnog pića poput ruma ili rakije koja će spriječiti upijanje ulja u tijesto, a drugi je ploča za kuhanje koja će održavati ulje na konstantnoj temperaturi. Samsung ploča za kuhanje sa Zonom Dual Flex ima opciju povezivanja sa SmartThings aplikacijom pomoću koje možete lakše nadzirati plamenike u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta. Povežite SmartThings aplikaciju sa svojim kućanskim uređajima i s lakoćom pratite njihov rad na svom Galaxy Z Fold5 pametnom telefonu kako biste više vremena mogli posvetiti blagdanskim aktivnostima koje vas vesele.

Uz inovativne Samsung uređaje, priprema omiljenih tradicionalnih recepata nikad nije bila lakša. Sada je idealno vrijeme da opremite svoju kuhinju jer kupnjom Samsung ugradbenih kuhinjskih uređaja u vrijednosti od najmanje 500 eura dobivate mikrovalnu pećnicu na poklon. Promocija traje do 30.12.2023. ili do isteka zaliha, a više detalja možete pronaći ovdje.