MODNA INSPIRACIJA

Trendu 'ružnih' sandala ne nazire se kraj, a ona zna kako ih nositi

12.06.2023 u 09:08

Bionic
Reading

Nakon što su postale velikim trendom u jeku globalne pandemije, udobne sandale na čičak i ovog ljeta predstavljaju jedan od dominantnijih modela na modnoj sceni

Estetski neugledne, no iznimno udobne sandale, čija je glavna karakteristika robustan izgled, i ovoga ljeta nećemo moći zaobići. Dovoljno je baciti pogled na aktualnu ponudu na policama trgovina i doći do ovog zaključka, kao i bolje promotriti casual stajlinge dama iz svijeta slavnih.

Nakon Angeline Jolie i Naomi Watts, ulicama New Yorka u ‘ružnim’ sandalama ovih dana prošetala je i Elizabeth Olsen.

Marvelova superjunakinja i zvijezda HBO-ove serije ’Ljubav i smrt’ viđena je u odlasku iz poznate knjižare Barnes & Noble u kojoj je promovirala drugo izdanje slikovnice ‘Hattie Harmony: Opening Night’, stvorene sa suprugom Robbiejem Arnettom.

Elizabeth Olsen Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Odabirom crnog modela ‘ružnih’ sandala s remenčićima na čičak, 34- godišnja Olsen zaokružila je ležerno i efektno izdanje postignuto komadima poput heklanog, crnog prsluka i bijele verzije Guccijeve torbe Bamboo 1947 nošene preko tijela.

Široke, lepršave hlače veliki su trend i ove sezone, a upravo one čine izvrsnog stilskog partnera udobnim sandalama na čičak, što je svojim stajlingom itekako potvrdila Marvelova superjunakinja.