slavna ruskinja

Maria Šarapova ima odličnu stilsku formulu i jedno je sigurno - nikad nije bolje izgledala

08.09.2023 u 19:05

  • +8

Maria Šarapova

Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / CAPITAL PICTURES / ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Bivša tenisačica Maria Šarapova u posljednje vrijeme pažnju privlači sjajnim izgledom i dobitnom stilskom formulom koja istinski laska njezinoj figuri

Ne tako davno danas 37-godišnja Maria Šrapova bila je najpoznatija sportašica na svijetu. Poznata Ruskinja već je sa 18 godina postala je prava senzacija, a mirovinu je otišla prije tri godine. Od tada u svijetu Marie Šarapove dogodile su se velike promjene.

Iako porijeklom Rusije, Šarapova živi u Sjedinjenim Državama od tinejdžerskih dana te se itekako uklopila u društveni život. Teniski reket je ostavila 2020. godine, zbog tjelesne ozljede, ali i da se posveti privatnom život.

S britanskim poduzetnikom Alexanderom Gilkesom u vezi je od 2018. godine, a 2020. iste godine kada je otišla u mirovinu, par se zaručio. U travnju ove godine stigla je i kruna njihove veze – maleni dječačić Theodor.

Čini se kako majčinstvo nekada uspješnoj tenisačići itekako godi, a Maria nikada nije bolje izgledala. Šarapova je pronašla dobitnu stilsku formulu koja se poigrava s modnom klasikom, chic komadima i snažnim bojama. I moramo priznati, ta formula joj itekako laska. Baš kao i nešto tamnija kosa boje meda koja je zamijenila njezine do nedavno vječno plave pramenove.

Tako je Šarapova pažnju plijenila na u jarko žutoj kombinaciji hlača širokih nogavica i visokog struka te košulje kada je prisustvovala ručku Couture Councila 2023. i dodjeli nagrada na kojoj je Gabrieli Hearst dodijeljena nagrada Couture Council Award za modnu umjetnost.

Njezin stajling od glave do pete, uključujući i torbicu u kombinaciji žute, bijele i crne boje potpisuje upravo Gabriela Hearst. Moćan stajling odlično je zaokružila vječnim modelom T-bar sandala koje su utjelovljenje bezvremenske elegancije.

Šarapovoj su se u posljednje vrijeme upravo monokroamatske kombinacije pokazale dobitnima, a dokazala je to i kada je stigla na otvorenje US Opena. U crvenom odijelu, uz dodatak bijelih sandala i male bijele torbice Šarapova je bila utjelovljenje moćne elegancije i vrhunskog chica.

  • +7
T-Bar cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo