TO SE NOSI

Trendi torbice s kojima ne možete pogriješiti

27.04.2015 u 09:03

  • +44

Male torbe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nakon dugogodišnje vladavine velikih prostranih torba u koje stane sve što treba i ne treba, proljetno-ljetni trendovi nameću nove trendove koji će nas konačno natjerati da napravimo inventuru u ormaru, ali i torbama. Nose se male torbe, a u njih stane zaista samo najnužnije

Što je torba veća, to više toga stane unutra, a posljedice osjećamo svakodnevno i najviše trpi naša kralježnica jer najčešće sa sobom vučemo gomilu nepotrebnih stvari misleći da će nam sigurno zatrebati, ako ne danas, onda barem sutra.

Neće biti lako minimalizirati broj nužnih stvarčica i prebacit ih u mini torbe koje vladaju gradskim ulicama i izlozima dućana ovoga proljeća, ali vrijedi truda.

Mini torbe modni su imperativ ovoga proljeća i totalno su šik. Nose se u veselim bojama, ludim natpisima. Krase ih minimalistički dizajn i ne trpe previše detalja i kombinacija materijala. Jednostavnost je na cijeni, a manje je uvijek više kad je moda u pitanju.

Za mini torbama posljednjih su mjeseci poludjeli dizajneri i kupci, a modne kuće poput Celine, Diora i Chanela nude i mini verzije svojih luksuznih većih modela.

Male torbe izgledaju i jako damski pa ne čudi što su za njima poludjele trendeseterice, a kakvi se modeli pristupačnih cijena nude u našim trgovinama, pogledajte u našoj fotogaleriji.