NISU MOGLE ODOLJETI

Trendi torbe privukle brojne slavne Hrvatice

07.10.2015 u 13:24

  • +37

Poznate obožavateljice torbi na otvorenju Liebeskind Berlin

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Što se nalazi u ženskim torbama i torbicama, često ne znaju ni same vlasnice, ali koji je model hit, svake sezone jako dobro znaju sve obožavateljice ovog ključnog ženskog modnog dodatka

Od sada će obožavateljice torba u Zagrebu imati još jednu trgovinu u kojoj će birati kvalitetne i trendi modele - Liebeskind Berlin.

Svevremenska klasika s dozom modernog pri odabiru uzoraka i materijala, odlika je ovog popularnog brenda koji je od sada dostupan u samom središtu Zagreba, u šoping-centru Cvjetni.

Otvaranje nove trgovine i predstavljanje kolekcije torba nisu propustile ni poznate obožavateljice Iva Šulentić, Ivana Vrdoljak Vanna, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin te blogerica Isabella Rakonić. Brend koji nosi ime jednog od najuzbudljivijih gradova u svijetu, osnovan je 2003., a u dizajnu obuhvaća estetiku i srž umjetničkog i kreativnog Berlina.

Torbe Liebeskind kreirane su kako bi ženama olakšale svakodnevicu, ali i upotpunile kombinacije za različite prigode, a godišnje lansira šest kolekcija torba za večernje i dnevne varijante.